ATI Radeon 5970...meet the King pwner!

ATI Radeon 5970...meet the King pwner!

23 November 2009
AMD a fost prima companie care a lansat pe piaţă plăci video compatibile DirectX 11, primele apariţii fiind HD5870 şi HD5850 pentru gama upper-mainstream/high-end, urmate la scurt timp de modelele HD5770 şi HD5750 pentru mainstream. Despre aceste plăci aţi putut citi deja cele câteva articole care acoperă atât configuraţii single-card cât şi dual-card, în cazul modelelor HD5870 şi HD5770.
NVIDIA GeForce 3D Vision ...reinventarea 3D-ului

NVIDIA GeForce 3D Vision ...reinventarea 3D-ului

17 July 2009
Cum spune şi titlu, tehnologia folosită de NVIDIA pentru GeForce 3D Vision nu este una nouă. Şi dacă vă scărpinaţi un pic în creştetul capului aţi putea spune că aţi mai auzit de ochelari 3D. Totuşi, ce a scos NVIDIA pe piaţă acum este muuuult mai revoluţionar şi mai aproape de a fi numit un produs finit. De fapt, ochelarii şi întregul kit sunt finalizate, jocurile mai trebuiesc reparate pe ici pe colo pentru a permite experimentarea senzaţiei la maxim.
GO OC 2009 Etapa locală

GO OC 2009 Etapa locală

13 March 2009
Acum pot să mă gândesc şi eu liniştit la ce voi mai scrie despre 250-ul care începe să îşi piardă răbdarea cu mine. Chiar l-am ignorat în ultimul timpL, mi-am văzut doar de GO OC. În fine...sper ca tona de oboseală pe care am acumulat-o în ultimul timp să nu îmi afecteze coerenţa în rândurile ce urmează. Acest articol îl scriu pentru a pune la dispoziţie cumva participanţilor, dar şi cârcotaşilor, toate datele necesare legate de fiecare participant. Aici sunt incluse atât screenshot-urile cât şi validările fiecăruia.
Microsoft Sidewinder X6...la joacă pe întuneric

Microsoft Sidewinder X6...la joacă pe întuneric

19 December 2008
Microsoft de-a lungul timpului a neglijat perifericele dedicate exclusiv gaming-ului. Iată că in ultima vreme acest lucru s-a schimbat iar colaborarea cu Razer a adus pe birourile gamerilor două produse de excepţie, şi anume : mouse-ul Habu şi tastatura Reclusa. Hotărârea Microsoft de a intra şi pe piaţa destinată gamingului nu poate decât să ne bucure, deoarece bătrânul Intelli 1.1 a facut furori în rândul jucătorilor de Counter-Strike şi nu numai. Eu incă îl folosesc cu succes in Quake 3 şi Call of Duty 2.
Page 90 of 90

You are here: Home Blog view