Concurs: Câştigă un SSD Kingston HyperX 3K de 90GB

Written by  // 20 November 2012 //
(8 votes)
  Concurs: Câştigă un SSD Kingston HyperX 3K de 90GB
  Kingston este de departe cel mai important producător de memorii şi pe lângă asta un partener foarte important al nostru. De-a lungu vremii au venit cu foarte multe inovaţii şi chiar şi cu produse pentru gameri.

  kingston-hyperx-win

  Dacă voi credeţi că între stocare şi gaming nu există nicio legătură vă înşelaţi amarnic căci de încarcarea rapidă a jocurilor voastre şi de scăpatul de loading screen-uri nu se ocupă nimeni altcineva mai bine decât un SSD HyperX 3K al cărui raport preţ/performanţă este excelent.

  Concursul pe care îl realizăm împreună cu Kingston se adresează celor ce doresc o performanţă cât mai mare mai ales pentru aplicaţiile şi jocurile ce le mănâncă nervii când se încarcă.

  hyperx-3k-04Pentru a participa la acest concurs trebuie să aveţi cont de Facebook.

  Concursul se desfăşoară între 20 noiembrie 2012 şi 15 decembrie 2012 ora 23:59.

  Tema concursului este cât se poate de simplă: arată-ne cum îţi merge soluţia de stocare. Fie că este vorba de HDD sau SSD, tot ce trebuie să faci este să rulezi unul dintre benchmark-urile pe care le-am rulat noi în review-ul SSD HyperX 3K de 120 GB şi să urci un screenshot pe pagina noastră de Facebook pe care o găseşti aici.

  Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi folosind o extragere publică pe random.org şi va fi anunţat în cadrul acestui articol.

   

   

  New HyperX Logo white background

   

  Update 26 decembrie 2012

  Câştigătorul SSD-ul HyperX 3K de 90 GB este Zainea Marian Florin

  Link către extragerea publică: http://www.random.org/draws/details/?draw=13117

   

  Last modified on Wednesday, 26 December 2012 17:23
  Octavian Fulger

  Cândva eram pasionat de IT, apoi m-am plictisit, apoi la PC Mag mi-am redescoperit pasiunea şi am continuat sa fac ceea ce imi place la WASD.

  Google+

  You are here: HomeConcursuri Concurs: Câştigă un SSD Kingston HyperX 3K de 90GB