Concurs ESET Smart Security 5

Written by  // 23 September 2011 //
(1 Vote)
  Concurs ESET Smart Security 5
  Fără mare introducere, fără tam-tam, avem o licenţă de ESET Smart Security 5 care îşi caută stăpân. O punem la bătaie pentru un mini concurs care implică şi reţeaua de socializare Facebook.

   

  Concursul se desfăşoară de vineri 23 septembrie 2011 până vineri 30 septembrie 2011.

  DSC00085Tot ce trebuie să faceţi este să lăsaţi un comentariu aici, in cadrul acestui articol, folosindu-vă de contul de Facebook. Comentariul trebuie să conţină numele unui virus (nu este nevoie de numele virusului exact ci aproximativ) care v-a făcut zile negre şi de asemenea o propoziţie scurtă în care să ne povestiţi succint despre aventura respectivă.

   

  Proprietarul comentariului care va aduna cele mai multe like-uri va primi pachetul ESET Smart Security 5.

  După terminarea perioadei de desfăşurare a concursului, cei care se simt că au multe like-uri au obligaţie să accepte prietenia profilului Wasd Romania pentru verificarea like-urilor şi a profilelor ce au dat like comentariului.

  În cazul în care în 3 zile nu se acceptă prietenia, mergem mai departe şi alegem alt participant care de asemenea va avea aceaşi obligaţie.

   

  De asemenea, concursul este dedicat fanilor WASD. Aşa că dacă nu sunteţi încă fani, deveniţi deoarece la finalul concursului vom verifica dacă câştigătorul se află printre fani.

  Pagina noastră de Facebook o găsiţi aici.

   

  facebook-like-wasd

   

  Câştigătorul concursului este Rusu Lucian Ionuţ. Deşi cea mai amuzantă povestire a fost de departe cea a lui Gabriel Prisecaru, numărul de like-uri strânse de Lucian a fost împovărător mai mare.

   

  Felicitări!

  Last modified on Saturday, 22 September 2012 18:13

  Octavian Fulger

  Cândva eram pasionat de IT, apoi m-am plictisit, apoi la PC Mag mi-am redescoperit pasiunea şi am continuat sa fac ceea ce imi place la WASD.

  Google+

  You are here: HomeConcursuri Concurs ESET Smart Security 5