Win a game - 5 key-uri Call of Duty Modern Warfare 2

Written by  // 09 April 2010 //
(1 Vote)
  Win a game - 5 key-uri Call of Duty Modern Warfare 2
  Revenim în forţă cu un alt concurs ce are ca premii key-uri de Steam. De data aceasta punem la bătaie 5 key-uri de Call of Duty Modern Warfare 2 pentru Steam. Concursul diferă faţă de cel precedent unde am oferit 3 key-uri de Dirt 2 şi 3 de StormRise pentru că este şi împărţit în două. De data aceasta o să fie nevoie să găsiţi logo-ul ATI plasat într-unul din articolele de la secţiunea de review-uri de jocuri sau să fiţi unul dintre cei mai activi useri pe forumul nostru.

  Pentru găsirea logo-ului vor fi premiaţi 3 oameni şi aceştia vor fi aleşi prin tragere la sorţi, iar pentru activitate pe forum 2 oameni. A fi activ nu înseamnă să răspunedeţi cu "da, e mişto", "lol", "tare", "vreau şi eu" sau mesaje similare, lipsite de esenţă.

  Concursul durează două săptămâni adică din 9 aprilie până în 23 aprilie ora 0, iar pentru a participa trebuie să trimiteţi link către pagina în care se afla logo-ul folosind formularul de mai jos. Cei ce nu îşi completează numele şi trec porecle sau nickname-uri nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi.

  Câştigătorii vor fi contactaţi prin e-mail şi va fi nevoie să confirme faptul că doresc premiul. În cazul în care la 5 zile de la tragerea la sorţi (24 aprilie) nu este primită confirmarea, premiul va fi acordat unui alt participant care va fi selectat tot prin tragere la sorţi.

   

  Logo-ul ce trebuie găsit arată exact ca cel de mai jos, nu este în nicio poză, se află de sine stătător, exact ca cel de mai jos.

  Succes!

   

  Exemplu logo: 

   

  Câştigători pe site:

  Cosma Manuel - confirmat

  Cosmin Taranu - confirmat

  Lucian Dumi - TBA

   

  Câştigători pe forum:

  PapaLapte

  Whitecaval

   

  Felicitări celor 5 câştigători

  Last modified on Saturday, 22 September 2012 18:17

  Octavian Fulger

  Cândva eram pasionat de IT, apoi m-am plictisit, apoi la PC Mag mi-am redescoperit pasiunea şi am continuat sa fac ceea ce imi place la WASD.

  Google+

  You are here: HomeConcursuri Win a game - 5 key-uri Call of Duty Modern Warfare 2