Episodul 6 din actualul sezon de Hitman, si ultimul, ne pune in pielea Agentului 47 cu un contract in Japonia.
Un parteneriat interesant cu ocazia aniversarii a 10 ani de Zotac. Iar rezultatul este una bucata placa video cu waterblock.
Un open beta e motiv de bucurie - jucam si noi un joc gratis inainte sa fie lansat, ne facem o impresie, mai oferim feedback developerilor, toate bune!
Trick or treat in GTA Online? Logheaza-te pur si simplu si primesti in punguta cu dulciuri 250,000 de dolari bonus.

Titanfall 2 a fost oficial lansat

28 October 2016
Published inNews
Al doilea titlu din franciza Titanfall a fost lansat oficial astazi, dupa multe video-uri de prezentare.
Ii asteapta zile grele pe cei care primesc doua ban-uri pentru griefing in CS:GO. Problema rezolvata.
Credeati ca doar Riot si Valve ofera suport direct jocurilor lor la nivel de eSports? Blizzard se inscriu si ei pe lista.
La sectiunea periferice, HyperX au contribuit cel mai mult prin lansarea castilor de gaming din seria HyperX Cloud. Cum ar fi ca acestia sa creeze o tastatura pentru FPS gaming?
Stiu sigur ca o parte dintre voi au strambat din nas cand au auzit de acest GPU pe care Nvidia il lanseaza. Intr-un fel e normal, insa, doar pentru voi cei ce va permiteti GPU-uri scumpe. Pentru restul populatiei, utilizatorii care sunt in target, lucrurile stau altfel.
Poate unora nu le place culoarea, poate unora nu le convine clock-ul sau altii vor mai multe CUDA cores. MSI anunta o paleta larga pentru placile video GTX 1050 si 1050Ti.
Page 1 of 5

You are here: HomeNews Items filtered by date: October 2016