Joci Watch Dogs 2? Ai putea fi privit de anticheat-ul jocului si in afara jocului in sine.

Cougar Minos X3 gaming mouse review

28 November 2016
Published inMice
Cougar Minos X3 este un alt mouse din multitudinea de soareci de gaming dotati cu senzorul PWM3310. In ultima vreme Cougar au scos pe piata foarte multe modele de soareci de gaming si chiar pare ca se indreapta in directia cea buna cu design-ul lor.
Curios cam cat va trebui sa scoti din buzunar pentru noile procesoare Intel? Niste site-uri retail din strainatate ne clarifica.
Gata de inca un super LAN party? De data aceasta, adunarea se face pentru comunitatea de fighting games din Romania.
In anul 2016 am vazut o practica noua pentru un numar considerabili de producatori din sectorul de gaming - au inceput sa isi extinda categoriile de produse.
Si hop cu competitia pentru monitorul nou al celor de la Asus. Posibil ca AOC sa vrea sa se aseze comod langa BenQ si ASUS in topul producatorilor de monitoare de gaming.
Nvidia au avut mai mereu cele mai bun deal-uri pentru placile lor video - nici acum nu au facut un parteneriat rau.
Sa nu uitam ca noile Kaby Lake-uri de la Intel au nevoie de noi placi de baza - ultimele detalii despre acestea au fost publicate.
Logitech G403 a fost lansat in urma cu 2 luni si a fost foarte apreciat de catre cei ce isi doreau un G900, dar nu isi permiteau sa investeasca o suma asa mare intr-un mouse wireless. Bineinteles, asta are legatura doar cu  versiunea wireless despre care am discutat in momentul lansarii.
Stiti castile HyperX Cloud Stinger? Da? Cool! Le puteti castiga daca va inscrieti in giveaway-ul nostru. Nu este nimic fancy si nu terbuie sa faceti mare lucru.
Page 1 of 4

You are here: HomeNews Items filtered by date: November 2016