Zotac anunta GTX 1080 Mini

31 December 2016
Published inNews
Zotac ne-au dat de-a lungul anului modele de GTX 1080 cu pipeta, vorba aia. Acum anunta fratele mai mic al lui GTX 1080.
Leak-urile si zvonurile devin tot mai aprinse in tabara AMD, desigur, pe sectorul mult asteptatului procesor Ryzen.

Razer DeathAdder Elite review

29 December 2016
Published inMice
Razer DeathAdder Elite reprezinta cea mai nou "reincarnare" a legendarului mouse conceput de Razer. Desi parea ca modelul Chroma nu ar mai avea cum sa fie imbunatatit, iata ca Razer ne-a surprins total venind cu o noua iteratie pe piata.
Ai jucat Half Life 1 la sfarsitul secolului XX si ai chef de o doza de nostalgie remastered? Black Mesa aduce si ultimul capitol din joc pe masa.
Vedem o "bucatica" din ceea ce poate generatia de procesoare AMD Ryzen intr-un leak care vine pe de site-ul unei reviste de IT din Franta.
Be Quiet Silent Loop 280 ca de altfel oricare model din aceasta serie reprezinta intrarea pe piata AIO-urilor a deja cunoscutului producator de carcase si surse. Am mai testat o solutie de racire de la be quiet! in urma cu ceva vreme si ne-a impresionat calitatea constructiei.
Ti s-a parut ca vezi numele Cherry MX Silent langa Corsair de fiecare data? Nu era doar o intamplare.
Ne-am mirat putin cand am vazut ca tastatura Attack X3 de la Cougar venise doar cu iluminare rosie, dar se pare ca varianta RGB era planuita pentru un moment ulterior.
E posibil ca asteptarea sa merita - desi a primit o intarziere, Sniper Ghost Warrior 3 arata destul de bine.

Cougar Immersa review

21 December 2016
Published inHeadphones
Prima oara cand am auzit de Cougar a fost chiar la un LAN din Bucuresti - LSE LAN Party V13 cand la locul 1 s-au dat la un joc (nu-mi aduc aminte exact care) tastaturi mecanice de la Cougar.
Page 1 of 3

You are here: Home Items filtered by date: December 2016