Dispozitivul despre care am decis sa va povestesc este, la prima vedere, foarte plictisitor si aparent inutil. Insa, bazandu-ma pe experienta proprie s-ar putea sa va fac sa ciuliti urechile catusi de putin si sa ajungeti la aceeasi concluzie ca mine.
Desi a fost anuntat de anul trecut, GX700 este in continuare prea interesant ca sa fie adevarat. Este un laptop cu racire cu lichid. Cum ar putea sa nu fie ceva mega interesant?! Macar ca sa afli cum au putut sa combine racirea cu lichid cu cea cu aer si tot ar trebuie sa arunci un ochi pe materialul acesta.
Pe vremea cand TN-urile la 144 Hz triumfau si erau la apogeul carierei lor, aproape toti gamerii cumpatati in a cheltuii bani spuneau ca vor astepta sa apara IPS-uri la 144 Hz. Au aparut. Au acele culori si unghiuri de vizualizare pe care le stiti. Dar au si alura de monitor de gaming, chiar daca ruleaza la 144 Hz? Vom vedea in cele ce urmeaza.
Lansat inițial în noiembrie ca timed exclusive pentru Xbox, Rise of the Tomb Raider a trebuit să se înghesuie destul de neobservat între Fallout 4 și Star Wars Battlefront, dar acum a nimerit și pe PC, de unde l-am luat și l-am întors pe toate părțile special pentru voi, cei mai selecți utilizatori de internet.
Astept ziua asta inca de pe vremea cand Logitech lansau prima lor tastatura de gaming, G15. Mi-au placut tastaturile lor, insa nu am fost niciodata fanul tastelor pentru macro-uri. De fapt, cel mai tare m-a incomodat intotdeauna pozitionarea lor pe partea stanga. Oricat de mult am folosit o tastatura cu taste pe partea stanga, mereu am apasat involuntar pe tastele respective.

Pro Pinball Ultra PC Preview

08 February 2016
Published inGames Reviews
Barnstorm Games au reusit sa scoata predecesorul spiritual al jocului pe care toata lumea l-a jucat cand pica internetul, sau cand vorbea mama la telefon. Pro Pinball Ultra este acum pe Steam Early Access dupa ce a fost finantat cu success pe Kickstarter. Este un joc care promite sa ofere experienta unui joc real de pinball.

Asus G752VT review

08 February 2016
Published inMobility
Asus G751 ne-a placut la nebunie. Atat mie, cat si lui ang. Eu, din pacate, nu am ajuns sa detin unul, dar el da. Si il vad cat de multumit e de el. E normal ca eu sa raman pe PC desktop. Nu am de gand sa mai particip la LAN Party-uri, insa el da. Oricum, pot in continuare sa imi dau cu parerea intr-o maniera mult mai pertinenta decat majoritatea publicatiilor din Romania.
Uhuuu! Logitech in sfarsit lanseaza tastatura pe care o asteapta toti cei ce si-au impiedicat degetele in tastele laterale pentru macro: G810.

Războiul cu noi înşine

04 February 2016
Published inEditorials
Am învățat la școală, pe coate tocite, cum Universul a înflorit în zeci de dimensiuni odată cu Revoluția Industrială începută în secolul al optsprezecelea.

You are here: Home Items filtered by date: February 2016