Sa recapitulam putin "istoria" recenta Logitech in materie de tastaturi. Au lansat G910 care s-a bucurat de un succes enorm. Au scos pe piata G410 care este o varianta mai mica si mai ieftina de G910 si apoi au lansat G810 care in esenta este un G910 simplificat, dar cu switch-urile lor Romer-G.
Imediat dupa ce am terminat review-ul de la Logitech G633, m-am intrebat cand o sa primesc noua pereche de casti de la HyperX, pereche de casti care a fost anuntata in acea perioada. Intr-o zi (sincer am uitat care a fost ziua aia) m-a sunat Fulger si mi-a zis: "ang a venit Revolver-ul, vii sa-l iei?", in momentul ala ma gandeam ca a primit Fulger un pistol?! Evident nu prea avea sens, saaaaau cine stie :))), asa ca dupa ce m-am gandit mai bine mi-am adus aminte de castile HyperX.
A iesit in sfarsit putin conventionalul Hitman, iar multimea e in delir! Unii plang de fericire, jocul este incredibil de bun si abia asteapta sa-si infige coltii in episoadele viitoare. Altii deja si-au distrus 2 tastaturi din cauza frustrarii lungimii si performantei jocului. Eu... sunt undeva la mijloc.
Logitech tocmai au anuntat ca lanseaza mouse-ul hibrid G900 Chaos Spectrum . Acesta este dotat cu cel mai bun senzor optic de pe piata, adica cel ce este integrat si in G502.
Nexus Gamers pub si Nvidia Romania au pregatit cel mai tare eveniment pentru comunitatea romaneasca de Division si nu numai. Nu ne-au dat prea mutle detalii despre organizare, dar cert este ca arunca cu GeForce-uri in voi. Intre ghilimele, evident. Nu cred ca ar vrea cineva sa fie lovit in cap de un 980Ti.
Cu Maxwell-ul care motorizeaza GTX980 ne-am tot jucat de nenumarate ori si stim ca este cam cel mai bun GPU pentru rezolutia Full HD. Totusi, alegerea unei placi video nu se rezuma strict la GPU. Conteaza enorm implementarea si, dupa cum stim deja, exista o gramada de posibilitati.
Logitech tocmai au anuntat noile aditii la linia de tastaturi de gaming. Noul model este G610 si vine in doua variante.
Ce cauta o companie miniera din Rasarit in industria jocurilor? Profit probabil, dar totusi este ciudat sa citesti titlul. Pe cat de ciudat, pe atat de adevarat, dat fiind faptul ca Jagex urmeaza sa semneza contractul de vanzare.
Destiny a fost detronat de The Division la categoria "Cel mai vandut IP nou" si a stabilit recorduri cand vine vorba de ore de joc intr-un timp foarte scurt de la lansare. Lumea chiar a inceput sa-l numeasca "Destiny Killer."

Acer Predator 17 review

16 March 2016
Published inMobility
Acest review ar fi trebuit sa se numeasca deja vu, pentru ca din momentul in care am inceput sa pozez laptop-ul, acest sentiment nu a disparut. M-a aruncat inapoi la vremea cand am testat Asus G751JY si asta nu este un lucru rau. Majoritatea se gandesc la copiat, eu ma gandesc la utilizat pe post de inspiratie o platforma chiar buna.
Page 1 of 2

You are here: Home Items filtered by date: March 2016