Pe Playstation Store a aparut ieri un nou titlu ca fiind trending, si anume Call of Duty: Infinite Warfare.
Acum cateva zile Acer si Nvidia ne-au provocat pe noi si alte trei publicatii sa gasim cate un cititor care avea sa ne insoteasca la un mic LAN party ce urma sa se joace exclusiv pe laptop-uri.
Cred ca multi dintre noi ne intrebam: daca sunt atat de multe talente romanesti in zona de programare, gaming – tot ce tine de computere si “pierderea de timp” in fata acestora, de ce nu vedem mai multe initiative romanesti?
Uhuuu. Bucurie mare pentru fanii AMD. Acestia au decis sa ofere cooler-ul Wraith si cu alte procesoare mai ieftine.

HITMAN Episodul 2 are trailer

25 April 2016
Published inNews
Square Enix tocmai au anuntat ca al doilea episod din seria HITMAN o sa apara pe 26 aprilie. Actiunea noului episod se desfasoara in orasul italian Sapienza.
Intrucat multi gameri vor switch-uri cu activare mai rapida de 2mm, Cherry s-au gandit sa le ofere ceva la nivelul calitativ la care a obisnuit deja intreaga plaeta. Asadar, au lansat pe piata switch-urile MX Speed sau Silver

Fnatic Gear Flick G1 review

21 April 2016
Published inMice
Trebuie sa recunosc ca am fost luat prin surprindere, la fel ca voi, atunci cand Fnatic si-au anuntat propria linie de periferice. In mod normal echipele primesc cel mult un logo pe un set de periferice de la vreun producator consacrat cu care sunt in parteneriat. Aceasta perspectiva, ca am putea in sfarsit sa vedem niste periferice concepute chiar de catre niste jucatori al naibii de buni a trezit interesul multor oameni, inclusiv al meu.
C’Thun, Yogg-Saron, Y’Shaarj, N’Zoth si toti tovarasii lor cu mai multe sau mai putine tentacule (probabil cu mai multe) se vor strecura spre deck-urile noastre incepand cu 27 aprilie (26 pentru americani, dar 27 in ceea ce ne priveste pe noi).
Cei de la 2K au lansat azi un nou trailer pentru Mafia III, si in acelasi timp ne-au bucurat si cu o data in care v-om putea gasi jocul atat in magazine cat si online. Dupa 6 ani de hibernare, seria revine la viata.

Fnatic Gear Rush G1 review

18 April 2016
Published inKeyboards
V-am mai spus cat de tare mi se pare miscarea celor de la Fnatic prin intrarea pe piata de periferice. Si cea mai misto parte mi se pare faptul ca nu au cumparat un producator de mana a doua, ci Func. Un producator care desi nu a scos pe piata foarte multe produse, a scos unele de o calitate exceptionala.
Page 1 of 2

You are here: Home Items filtered by date: April 2016