Gata, puteti sa va cheltuiti banii agonisiti de ceva vreme pentru achizitionarea unei placi video. Oficial este lansata si AMD Radeon RX 480 si acum puteti alege in sfarsit o placa video.
Vrei sa iti testezi noua placa video abia cumparata in DirectX12? 3DMark Time Spy va fi disponibil in curand.
Se pare ca cei de la Logitech nu i-au lasat la greu pe jucatorii de CS:GO ai Cloud9 la ECS. Le-au dat spre folosire un prototip de mouse de care nimeni nu stie absolut nimic.
Prima poza cu GTX 1060 loveste internetul. In acelasi timp, avem si premele zvonuri legate de specificatii.
De data aceasta ne-am indragostit instant de o carcasa noua nouta de la PHanteks. Desi este construita pe un sasiu deja cunoscut, actualizarile car einclud panouri din sticla, dar si banda de LED-uri RGB ne-au placut la nebunie. Build-ul final arata atat de bine incat am spus ca este vremea pentru un nou episod. Si asa a luat fiinta "reghebistu".
Treaba e roz cu si la propriu si la figurat pentru noul water block aparut pe piata de la Bykski pentru GTX 1080 si 1070.
La prima vedere pare o placuta de RAM ieftina a caror producatori nu si-au dat interesul pentru design. Este, de fapt, noua linie de SSD-uri de la Samsung.
Daca iti reprosai ca stai mai mult pe scaun cat timp te joci, nu iti fa griji, a aparut bicicleta pentru VR gaming care imbina sportul cu joaca pe PC.
Ii stim pe Phanteks de ceva vreme. Ne-a placut foarte mult carcasa lor ITX pentru ca este una dintre cele mai bine compartimentate carcase mici. Totusi, astazi nu vom mai discuta despre carcase de mici dimensiuni, ci despre una full tower in care sa iti incapa toate chestiile la care te gandesti.
Si apare fratele mai mic al lui GTX 1080 G1 Gaming - GTX 1070 in aceeasi varianta.
Page 1 of 6

You are here: Home Items filtered by date: June 2016