Sub numele "Radeon Pro", noile placi video pentru workstation-uri de la AMD au fost anuntate si sunt in numar de patru.
MSI ofera o varietate mai mare in modele in cazul RX 480 fata de reprezentatii Pascal. Astfel, in timp ce placile seriei 1000 de la Nvidia au avut doar 2 modele fiecare, RX 480 se bucura de 4 modele diferite.
Oficial a inceput sezonul placilor video. Deja suntem bombardati de anunturi de placi video de tot felul. Totusi, GTX 1070 reuseste sa isi mentina notorietatea pentru ca este in acel sweet spot unde majoritatea oamenilor spun despre o placa video ca este best buy.
Tatal si fiul lucreaza impreuna pentru a ucide... monstri. Ce poate fi mai frumos, eh? Iata o mostra de gameplay din campania noului joc din franciza Gears of War.
Esti fan Dead Rising 1 insa vechiul tau Xbox 360 s-a stricat, iar de ani buni nu te-ai mai putut juca? Developerii vin cu vesti imbucuratoare.
Cu un nume sugestiv pentru design-ul sau, RX 480 Red Devil este una dintre variantele celor de la PowerColor pentru noua placa video a celor de la AMD.
Daca constructiile din lego reprezinta creativitatea fara limite, acest trailer al Battlefield 1 refacut cu lego animat este cea mai buna dovada a acestui fapt.
Peter Moore, Chief Competitive Officer al Electronic Arts, confirma anuntul de la EA Play cum ca Electronic Arts vor hosta turnee eSports de mai mare amploare.
Zotac au fost prezenti cu variante custom atat pentru GTX 1080, cat si pentru GTX 1070, inca de la lansarea acestora. Acum e randul GTX 1060 sa ia un loc in familia Zotac cu 2 placi video.

ASUS RoG anunta Strix RX 480

22 July 2016
Published inNews
ASUS anunta Strix RX 480, care va aduce imbunatatiri de 15 pana la 20% fata de placile video reference.
Page 1 of 3

You are here: Home Items filtered by date: July 2016