Pentru cei care vor un PC mini-box echilibrat din punct de vedere al componentelor, in special al procesorului si al placii video, Zotac introduce pe piata Magnus ZBOX.
Totul merge foarte bine in joc, fara probleme de gameplay. Dar in prima zi a open beta-ului, ai multi nervi de stors pana sa ajungi la gameplay.
Exista unele evenimente pe care le putem numi majore in tehnologia pentru PC-uri de-alungul deceniilor. Am putea spune ca lansarea unei noi generatii de procesoare din partea unui producaotor este un astfel de eveniment.

Logitech G Pro Gaming Mouse review

31 August 2016
Published inMice
Logitech Pro Gaming Mouse a fost conceput cu ajutorul feedback-ului dat de catre comunitate si de catre pro gameri. Nu este un concept nou si forma este cunoscuta de catre foarte multi gameri. Totusi, desi un refresh aparent mic, este de fapt foarte important.
Pentru cei care prefera ergonomia si nici buzunarul nu prea ii ajuta, MSI scot pe piata o versiune de 3GB pentru GTX 1060.
Inca un mouse de gaming, de data asta vine de la Cougar, si are niste specificatii care arata destul de bine.
Daca vrei sa joci Halo 5: Forge, pregateste-te sa indeplinesti o cerinta destul de neobisnuita pana acum.

MSI lanseaza GTX 1060 Armor 6G

27 August 2016
Published inNews
Este randul placilor custom GTX 1060 sa rasara pe piata. MSI au adus si ei pe piata GTX 1060 Armor 6GB.

Arozzi dezvaluie Arena Gaming Desk

27 August 2016
Published inNews
Nu prea multa lume are un gaming desk dedicat... in sensul ca e un birou cu design specific si faurit special pentru un gamer. Nu e tarziu sa detii unul, daca te tine buzunarul.
Bravo Ubisoft pentru initiativa luata. Nu doar ca au amana doua DLC-uri, dar au apelat la comunitate pentru a rezolva problemele, si nu oricum!
Page 1 of 7

You are here: Home Items filtered by date: August 2016