Un număr de 341 de jucători din 32 de țări vor călători săptămâna viitoare la Jakarta, Indonezia, pentru a lua parte la finala Campionatului Mondial de Sporturi Electronice IeSF 2016.
Sa joci un joc iar dupa ceva timp sa vezi ca un film e "pe teava", cu aceeasi poveste, este de-a dreptul superb. 
GTX 1060-ul pare cea mai buna solutie pentru un sistem mid-end in momentul de fata. MSI au lansat o versiune cu un pret foarte bun pentru ceea ce ofera.
Campania clasica a CoD:MW, nostalgie, cu ceva mai mult make-up prezentata cu un trailer complet.
Se specula ca unele cluburi de fotbal urmareau sa preia echipe pentru divizii eSports, iar Shalke04 a si trecut la fapte. Philadelphia 76ers, o echipa din NBA, tocmai a anuntat ceva destul de "mare".
Bine, nu sa ma joc la ei, ci acasa. E o chestie importanta pentru mine deoarece mie nu mi-a placut FIFA decat prin anii 90-2000. Anyway, am fost in vizita impreuna cu alti jurnalisti din breasla de gaming si ne-au vorbit despre ceea ce reprezinta FIFA 17 pentru filiala din Romania.
Daca acum 4 ani de zile ma intreba cineva ce parere am despre perifericele Zowie eu nu stiam ce sa ii zic. Acum vreo 2 ani de zile la aniversarea WASD a venit un cititor cu un maus Zowie, parea extrem de interesant, dar nu am avut foarte mult timp cu el in mana, nu era prima oara cand am auzit de ei, dar era prima oara cand am tinut un maus de la ei in mana. Am ramas cu o impresie extrem de buna despre ei.
Primim cu ocazia zilei de 27 septembrie primul trailer pentru campania Battlefield 1. Pare sa fie un story mult mai complex decat ne-am fi asteptat.
Anul acesta am vazut o noua versiune a Razer Naga, Abyssus, iar acum a venit randul lui DeathAdder. DeathAdder Elite Gaming a fost anuntat.
4K este un standard atat de nou incat daca il incerci intr-un mediu nepotrivit e posibil sa te faca sa il urasti pe vecie. Experienta mea cu acest standard, insa, mi-a trezit curiozitati si acesta este si motivul pentru care am acceptat la review un monitor care nu este dedicat de gaming.
Page 1 of 6

You are here: HomeNews Items filtered by date: September 2016