Windows 10 va fi actualizat curand cu un update care aduce un plus de performanta in jocuri.
Echipa nationala a Romaniei de Dota 2 a reusit acum cateva luni calificarea la finalele mondiale WESG din Shanghai, China.

Corsair T1 Race a fost anuntat

11 January 2017
Published inNews
Corsair T1 Race va fi primul scaun de gaming lansat de catre acest producator de hardware. Parca urmeaza modelul Tesoro.
Razer Valerie este un prototip de laptop care a fost prezentat la CES, dar cineva s-a decis ca nu ar trebui sa astepte pana la lansare.
NZXT Snowblind este un proiect al celor de la NZXT prin care au introdus ca sidepanel pentru un model de carcasa un ecran LCD transparent.
AMD Vega, noua arhitectura de la AMD, nu a primit niste specificatii concrete la CES 2017. Insa, un leak a clarificat totul.

Tesoro anunta castile In-Ear Pro

07 January 2017
Published inNews
Tesoro se extind pe mai multe sectoare de piata, aparent. La o luna dupa ce au lansat un scaun de gaming, acum acestia vin cu niste casti in-ear.
Gigabyte tocmai a lansat o gama noua de placi de baza de gaming, numita Aorus. Cu aceasta ocazie, acestia ofera niste cadouri "solide" clientilor, dar si ceva special primilor 100 din Romania.
Call of Duty 2017, jocul celor de la Activision care ar trebui sa iasa anul acesta, ar putea avea actiunea in trecut, dovada fiind o poza.

Intel Core i7 7700K review

03 January 2017
Published inMoBo & CPU
Intel Core i7 7700K este un subiect pe care l-ati fumat deja de luna trecuta. NDA-ul Intel a fost o gluma si mai toti au publicat teste cu diferite sample-uri pe care au pus mana. Noi ne-am miscat ca niste buldozere, incet si sigur pe ale noastre senile si venim cu review-ul in momentul potrivit.
Page 1 of 2

You are here: Home Items filtered by date: January 2017