Call of Duty 4 Modern Warfare Championship 1st Edition

Written by  // 25 December 2009 //
(1 Vote)
  Aşa cum v-am spus acum câteva zile, punem la cale un concurs de COD4.Premiile sunt măricele aşa că şi regulile vor fi destul de aspre şi de aceea se va şi juca promod şi nu normal.Cum se joacă?Meciurile se vor juca 1vs1 în mod Search & Destroy mr10 în sistem double elimination, adică va exista winer bracket şi loser bracket. Meciurile nu se pot termina la egalitate. Dacă cumva se ajunge la egalitate, se trece la prelungiri mr3.Se va folosi Promod live şi se va juca pe una din harţile Crash, Vacant sau Crossfire, alegerea rămânând la latitudinea jucatorilor. Fiecare jucător alege o hartă pe care nu doreşte să joace şi astfel cea rămasă se va juca. Exemplu: dintre harţile x, y şi z, jucatorul 1 alege x şi jucatorul 2 alege y şi rezultă că se va juca harta z.Numărul maxim de înscrişi este de 64. Matchmaking-ul va fi random şi va fi afişat după încheierea înscrierilor.


  Cine joacă?
  Pentru a vă putea înscrie în concurs trebuie să fiţi membrii ai forumului nostru, no biggy, contul se creează în 2 minute. Apoi trebuie ca la înscriere să lăsaţi un mesaj în topicul pentru înscrieri din subforumul dedicat competiţiiei în care să specificaţi numele complet, numele din joc şi guid-ul, precum şi ID-ul de Yahoo! messenger pentru a putea fi contactaţi uşor. Pentru a vă afla GUID-ul, deschideţi consola mare folosind combinaţia shift+~ şi scrieţi comanda pb_myguid. Exemplu mai jos

  La concurs nu voi participa eu sau colegii redactori, evident, însă pot participa membrii echipei WASD de COD4.

  Ce se câştigă?
  Locul 1 - o placă video ATI Radeon HD 5750 - info
  Locul 2 - o placă de bază GIGABYTE GA-P55-UD3 - info
  Locul 3 - o pereche de speakere portabile ASUS BT-23 - info
  Locul 4 - un ghiozdan de laptop GIGABYTE
  Locul 5 - un ghiozdan de laptop GIGABYTE
  Locul 6 - un ghiozdan de laptop GIGABYTE

  Partea a doua de concurs se desfăşoară până la închiderea înscrierilor (20 ianuarie) pentru campionatul de Search and Destroy.
  Această a doua parte este de fapt un C4 throwing challange. Ce înseamnă asta? că iei harta special creeată pentru aşa ceva. O dezarhivezi în folder-ul usermaps din folder-ul unde este instalat COD4 şi intri pe server şi începi să arunci cu c4 înspre liniile numerotate. Apoi, te urci pe scară şi faci un screenshot din dreptul pungii cu C4. Pentru a nu exista discuţii că X a furat screenshot de la Y, acestea vor fi trimise prin e-mail către mine. Adresa mea de e-mail o puteţi vizualiza în profilul meu de pe forum, dacă nu o puteţi vizualiza aruncaţi un mesaj şi o public în topicul de discuţii generale ale concursului.

  Ce se câştigă aici?
  Cei mai buni 5 primesc câte un stick USB Kingston de 8GB.

   

  În stânga aveţi un overview al hărţii iar în dreapta aveţi un exemplu de screenshot valid pentru competiţie. Harta poate fi descărcată de aici. Astfel nu veţi fi nevoiţi să aşteptaţi descărcarea ei automată de către joc. După ce aţi descărcat fişierul zip îl puteţi dezarhiva direct în folderul în care a fost instalat COD4. Pentru o mai uşoară înţelegere: cele 3 fişiere din arhivă trebuie să fie în c:\program files\cod4\usermaps\mp_c4. Ce este scris cu roşu poate varia în funcţie de felul în care fiecare a instalat jocul.

   

  Cum vă înscrieţi?

  După crearea contului pe forumul nostru, care btw este valabil şi pe site, aruncaţi informaţiile necesare aici. Dacă cumva doriţi să participaţi doar la aruncarile de C4, vizitaţi acest topic şi lăsaţi un mesaj cu nickname-ul care va apărea în screenshot-urile trimise prin e-mail. Este important ca aruncările să se efectueze pe serverul nostru, de aceea în screenshot trebuie să apară şi IP-ul serverului, exact ca în exemplul de mai sus.

  Pentru a evita problemele ce pot apărea datorită dublurilor nickname-urilor v-aş ruga să folosiţi nickname-uri ceva mai complexe, nu Costin, Dorel, Alin. Eventual folosiţi un clantag. Ultima dată în care vă mai puteţi înscrie este 20 ianuarie, urmând ca pe 22 ianuarie să înceapă meciurile.

   

  Pentru a vă conecta la serverul de C4 folosiţi din consola comanda: connect 93.115.2.51 - se poate şi cu copy-paste

  Pentru a vă conecta la serverul de promod folosiţi din consola comanda: connect 93.115.2.51:21338 - se poate şi cu copy-paste şi este obligatoriu să fie trecut port-ul

   

  Hai baftă! şi swing mirific pentru aruncatul de C4.

   

  Sponsori

   

   

  Există posibilitatea să mai apară şi alte premii. Dacă da, acestea vor apărea în această pagină.

     Octavian Fulger

  Cândva eram pasionat de IT, apoi m-am plictisit, apoi la PC Mag mi-am redescoperit pasiunea şi am continuat sa fac ceea ce imi place la WASD.

  Google+

  You are here: HomeEditorials Call of Duty 4 Modern Warfare Championship 1st Edition