ASUS CineVibe - Căşti de gaming de la ASUS

Written by  // 29 June 2010 //
(1 Vote)
  ASUS CineVibe - Căşti de gaming de la ASUS
  Era de aşteptat ca şi Asus să vină cu astfel de periferice, ca de altfel mai toţi producătorii mari. Spre diferenţă de alţii, Asus au deja o experienţă formată în domeniul sonorizării şi asta nu poate să însemne decât că CineVibe pot fi extrem de interesante dar asta vom vedea în cele ce urmează.

  Vă aduceţi aminte că există joystick-uri, volane, chiar şi scaune cu vibraţii? Ei bine, încep şi căştile să prindă teren pe partea aceasta. Chiar dacă nu sunt primele căşti ce incorporează vibratoare (haha NOT), vor fi probabil cele mai cunoscute pentru că sunt destinate segmentului gaming. Numele totuşi cam induce în eroare, sincer să fiu prima oară când am auzit de ele m-am gândit că sunt o pereche de căşti cu Dolby şi toate nebuniile care fac vizionarea unui film ceva mai simpatică.

  Utilizatorii nu vor fi induşi în eroare în momentul în care vor dori să achiziţioneze aşa ceva pentru pe cutie, chiar sub numele produsului scrie mare: Rumble Feedback USB Gaming Headset.

  CineVibe au fost în principiu gândite pentru LAN Party-uri. Sunt uşoare, nu necesită driveri deşi se conectează prin USB şi mai ales au căptuşeli care promit un confort sporit.

   

   

   


  Last modified on Saturday, 22 September 2012 02:49

  Octavian Fulger

  Cândva eram pasionat de IT, apoi m-am plictisit, apoi la PC Mag mi-am redescoperit pasiunea şi am continuat sa fac ceea ce imi place la WASD.

  Google+

  You are here: HomeGaming GearHeadphones ASUS CineVibe - Căşti de gaming de la ASUS