Screenshoturile sunt destul de reprezentative când vine vorba de prezentarea interfeţei software care vine să uşureze configurarea G35. Deşi mă aşteptam la un software mai stufos şi mai încărcat, gen Razer-like, dashboard-ul este curat şi foarte uşor de utilizat.

 

În momentul în care modul Dolby este activat, logo-ul se luminează în roşu. În primul screenshot se poate observa că luminiţa microfonului poate fi şi ea dezactivată.

Tastele „G”, grupate pe casca din stânga pot emula doar un set limitat de opţiuni. Pe lângă acest lucru, setările sunt dependente de PC-ul pe care a fost instalat softul. Deşi la prima vedere opţiunile par puţine, vă asigur că nu le veţi folosi pe toate. Practic, ele pot emula fix strictul necesar: controalele unui player audio, butonul „push to talk” al Ventrilo sau accesul rapid la sliderele ce controlează amplitudinea microfonului, treble sau bass. Pentru că volumul poate fi controlat direct cu ajutorul scroll-ului de pe casca stânga, nu a mai fost nevoie de emularea unei astfel de acţiuni, ca şi în cazul opţiunii de „mute” pentru microfon.

Un alt lucru interesant este faptul că se pot stoca până la 3 profile. Din păcate, comutarea între ele se face doar din soft nu şi cu ajutorul vreunei taste „G”. Logitech nu putea să lase interfaţa incompletă şi astfel au introdus un sistem de voice-morphing. Dacă vreţi ca prietenii voştri să vă audă în voice-chat ca un cyborg sau un goblin ori să nu vă recunoască puteţi încerca să vă deghizaţi vocea în unul dintre personajele disponibile în modului de voice-morph.

Aproape de final. Rămâne să vedem pagina concluziilor, unde voi încerca să trag linie şi să emit o părere pe baza tuturor aspectelor legate de Logitech G35, începând cu design-ul şi terminând cu rezultatele testelor.

Pages ( 5 of 6 ): « Previous1 ... 34 5 6Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.