GIGABYTE M6900 Gaming Mouse review

Written by  // 02 February 2011 //
(1 Vote)
  GIGABYTE M6900 Gaming Mouse review
  Zilele trecute spuneam că doi dintre cei mai mari producători de plăci bază şi-au declarat război şi pe frontul perifericelor. ASUS abia începe să îşi aşeze jucăriile în panoplie în timp ce GIGABYTE are deja o oarecare experienţă pe acest segment, mai ales după ce au lansat un model pe care eu îl consider încă "vârf de lance" al gamei lor -  M8000 Ghost.

  Cum M8000 şi M8000X au avut succes, acum urmează să evaluăm performanţele unui model mai puţin dotat, proaspăt lansatul M6900.

  M6900 a fost lansat în urmă cu câteva luni şi încearcă să îşi facă loc pe piaţa entry-level, fără prea multe pretenţii. Acest mouse vine să ocupe un golul creat dintre M6800 şi M8000X şi este cel de-al doilea şoarec din seria de gaming GIGABYTE ce are implementat un senzor optic.

  Specificaţiile vorbesc de la sine şi nu ele ne-au determinat să îl testăm, ci mai degrabă curiozitatea legată de cât de bine au implementat senzorul optic inginerii taiwanezi pe M6900. Am adăugat în tabelul comparativ unul dintre mouşii care îi fac concurenţă pe acest segment, A4Tech Oscar 738K.

   

   

  Specificaţiile sunt aproape identice, cu unele minusuri de partea GIGABYTE. Neajunsurile mari sunt imposibilitatea creării de macro-uri şi absenţa memoriei interne, lucruri pe care le găsim la mouse-ul A4Tech pentru doar ~2 lei în plus. Cum credeţi că a compensat GIGABYTE aceste lucruri? Design, funcţionalitate şi senzor, despre ele vom discuta mai departe.

   

   


  Last modified on Friday, 21 September 2012 02:12

  George Dimache

  Am căutat mereu un soi de libertate normală. Aceea de a lucra mereu doar la proiectele care-mi plac cu adevărat. WASD este ca o configuraţie chimică formată din elemente compatibile, care ne-a legat, pentru a elucubra păreri fără a ţine cont de prejudecăţi şi responsabilităţi.

  You are here: HomeGaming GearMice GIGABYTE M6900 Gaming Mouse review