Logitech G700 Gaming Mouse review

Written by  // 18 February 2011 //
(1 Vote)
  Logitech G700 Gaming Mouse review
  A trecut aproape un an de la ultima apariţie a unui mouse Logitech dar şi de la ultimul mouse care să mă impresioneze din cele mai importante puncte de vedere: performanţă, design şi mai ales funcţionalitate, chiar dacă ultimul mouse care a primit alegerea "comisiei WASD.ro" a fost XAI al celor de la SteelSeries.Logitech G700 este un mouse lansat relativ recent. Anunţul oficial a fost făcut în august, noi ne-am pus mânuţele pe el undeva la mijlocul lunii noiembrie, iar unii dintre voi l-aţi putut testa la aniversarea noastră de doi ani.

  Prima impresie în momentul în care am observat G700 la unul dintre evenimentele Logitech a fost: "oh, nu! L-au stricat adăugându-i butoanele alea suplimentare!" După un scurt test la acel eveniment şi folosind-ul la câteva meciuri în pauzele de la LAN-ul nostru din decembrie am hotărât că are nevoie de o testare suplimentară.

  Impresiile iniţiale au fost după cum spuneam contradictorii. Faptul că Logitech a decis ca următoarea generaţie de periferice să devină "cordless" a fost privită cu scepticism de multă lume. Ei bine, spre ruşinea mea şi eu am fost unul dintre acei sceptici. Mouse-ul este hybrid iar apariţia butoanelor suplimentare nu este un chin. Dacă privim jumătatea plină a paharului putem spune că sunt binevenite spre uşurarea jucătorilor de RPG-uri / MMORPG-uri.

  În paginile următoare vom discuta despre schimbările făcute şi vom compara caracteristicile şi perfomanţele noului "candidat la tron" cu G500, un mouse destul de nou şi pe care eu îl cunosc îndeajuns de bine.

   

   

  Singurele diferenţe după cum vedeţi sunt dimensiunile - mai mari cu câţiva mm la G700 - numărul de butoane şi profile. Ah, da să nu uităm preţul care este considerabil mai mare. Cum imaginile vorbesc de multe ori de la sine, în pagina următoare aveţi ca de obicei galeria foto.

   

   


  Last modified on Friday, 21 September 2012 02:11

  George Dimache

  Am căutat mereu un soi de libertate normală. Aceea de a lucra mereu doar la proiectele care-mi plac cu adevărat. WASD este ca o configuraţie chimică formată din elemente compatibile, care ne-a legat, pentru a elucubra păreri fără a ţine cont de prejudecăţi şi responsabilităţi.

  You are here: HomeGaming GearMice Logitech G700 Gaming Mouse review