Asus Xonar Xense Review

Written by  // 15 March 2011 //
(1 Vote)
  Asus Xonar Xense Review
  Asus a împlinit de curînd trei ani de prezenţă pe nişa plăcilor de sunet, o prezenţă care s-a resimţit pe deplin în toate segmentele de piaţă - value, mainstream şi mai ales high-end. Am subliniat high-end pentru că Asus a lansat încontinuu plăci de sunet ce nu puteau fi incluse pe lista de cumpărături a oricărui om obişnuit, cu toate că în urmă cu ceva vreme am discutat aici de Xonar DG, una dintre cele două soluţii Asus pentru cei cu buzunare strâmte şi deschişi compromisurilor

  Seria Xonar a devenit în scurt timp un concurent serios în ciuda cârcotaşilor care ar fi dorit ca Asus să rămână în continuare un simplu producător de plăci de bază şi plăci grafice.

  Plăci de sunet ca Xonar D2X, Xonar Essence ST şi Xonar Essence STX au ridicat ştacheta foarte sus, iar astăzi, avem ca subiect de discuţie Xonar Xense, următoarea placă de sunet din categoria high-end.

  Xonar Xense este un combo în jurul căruia s-a format un pic de vâlvă datorită colaborării cu un alt producător de echipamente audio high-end, Sennhesier. Practic, pachetul conţine placa de sunet construită de către Asus şi tweakuită de Sennheiser - în teorie - plus o pereche de căşti Sennheiser PC350.

  Specificaţiile de pe cutie sunt încântătoare şi fac pe mulţi să saliveze însă, le vom ataca cu cea mai mare exigenţă pentru că vorbim de două produse high-end care te fac să bagi mâna destul de adânc în buzunar.

   

   

  Încheind preambulul, vă urez bun venit în laboratorul de sunet al WASD.ro. Aici ascultăm mult, şi comentăm acid şi la obiect. Hai să vedem cum se prezintă fizic Xonar şi Sennheiser PC350.

   

   


  Last modified on Friday, 21 September 2012 00:16

  George Dimache

  Am căutat mereu un soi de libertate normală. Aceea de a lucra mereu doar la proiectele care-mi plac cu adevărat. WASD este ca o configuraţie chimică formată din elemente compatibile, care ne-a legat, pentru a elucubra păreri fără a ţine cont de prejudecăţi şi responsabilităţi.