GeiL EVO Cyclone...cooler-ul de memorii deştept

Written by  // 11 April 2009 //
(1 Vote)
  GeiL EVO Cyclone...cooler-ul de memorii deştept
  Faptul că memoriile mainstream din zilele noastre sunt echipate cu radiatoare nu indică decât faptul că ştacheta a fost uşor uşor urcată. Dacă în anii trecuţi radiatoare, exact cât modulul de memorie ca dimensiune, aveau doar modulele high end astăzi acestea pot fi regăsite pe orice model de memorii mainstream.

  Asta nu înseamnă că acestea nu pot fi diferenţiate de modelele high end. Nu, modelele high end au primti radiatoare noi...mai mari şi sisteme de răcire ceva mai deştepte cum este cel pe care urmează să îl prezentăm.

  GeiL EVO Cyclone nu este primul cooler de memorii care a apărut vreodată, deci nu voi blagoslovi vreo inovaţie. Primul cooler de acest fel pe care l+am văzut prima dată era un Titan, dar acel cooler ptuea fi folosit pe post de sorcovă, nu ca unealtă pentru răcit. În fine, cel mai apreciat la momentul de faţă este coolerul produs de Corsair.

  Diferenţa dintre acel cooler şi EVO Cyclon este legată de construcţie. EVO Cyclone vine echipat cu un singur ventilator în timp ce Dominator AirFlow de la Corsair are două sau trei(în funcţie de revizie). Totuşi Geil EVO Cyclone aduce câteva elemente noi acestui segment de accesorii. cum ar fi posibilitatea vizualizării temperaturii fără să fie nevoie de montarea vreunei sonde în zona memoriilor.

  Trecând peste faptul că are doar un ventilator, construcţia lui EVO este de aşa natură încât să ajute cel mai mult memoriile GeiL Black Dragon EVO ONE. Veţi vedea în schema din pagina următoare de ce spun asta.

  Dar aspectul legat de optimizare pentru memoriile GeIL nu reprezintă o problemă, până la urmă contează fluxul mare de aer pe care ventilatorul este capabil să îl livreze.

  ProdusGeiL EVO Cyclone
  Dimensiuni146 x 52.6 x 106mm
  Greutate135 g
  Flux4.04 CFM
  Diametrul ventilatorului50mm
  Număr turaţii ventilator3400rpm
  Conector alimentare3 pini
  Durată de viaţă aşteptată25000 ore

   

   

   


  Last modified on Thursday, 20 September 2012 02:26

  Octavian Fulger

  Cândva eram pasionat de IT, apoi m-am plictisit, apoi la PC Mag mi-am redescoperit pasiunea şi am continuat sa fac ceea ce imi place la WASD.

  Google+

  You are here: HomeHardware reviewsStorage & Memory GeiL EVO Cyclone...cooler-ul de memorii deştept