Fără a mai pune la punct un tabel cu specificaţii care ar fi minuscul am să vă povestesc că aceste memorii rulează la 2000 MHz, iar latenţele recomandate de Kingston sunt 9-10-9. De fapt acestea sunt şi setate dacă să alege unul dintre cele două profile XMP care în mod clar le veţi folosi pentru că este cel mai facil mod de a le seta la frecvenţa recomandată de producător.

Deşi latenţele sunt mari ţin să vă precizez de pe acum, înainte de a ajunge la teste, că acestea pot fi strânse însă doar dacă este crescut voltajul.

Profilul XMP1 vine cu setările ce permit funcţionarea la 2000 MHz a memoriilor iar XMP2 la 1866 MHz. Există două tocmai pentru a satisface orice fel de utilizator, atât cei ce doresc modificarea parametrilor de funcţionare ai procesorului cât şi cei mai conservatori ce nu doresc să crească nici măcar cu 1 MHz frecvenţa CPU-ului.

Profilul XMP2 menţine frecvenţa BCLK la 133 MHz, iar profilul XMP1 o creşte până la 143 MHz pentru a permite atingerea a 2000 MHz

Tubul prin care va circula lichidul permite montarea unui furtun cu diametru interiorului de 9,5 mm.

 

 

Pentru testarea acestor memorii am folosit un procesor Intel 980X a cărui frecvenţă a variat în funcţie de cea aleasă pentru memorii. O veţi putea observa în screenshot-urile cu testele din ultima pagină. Placa de bază pe care am instalat şi memoriile şi nervosul procesor de la Intel a fost una de la GIGABYTE ce a ajuns la a 2-a revizie şi s-a bucurat de un foarte mare succes. Aceasta este cunoscută ca X58A-UD3R, însă cu un Rev 2.0 scris pe PCB.

 

 

Pages ( 2 of 5 ): « Previous1 2 345Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.