Singurul lucru care îmi vine în cap momentan despre aceste memorii este că mi-au plăcut la nebunie. Acesta este şi motivul pentru care am decis să scriu una alta despre ele. Nu ştiu dacă v-am mai povestit, dar eram un mare fan al răcirilor cu lichid, evident până m-am decis să îmi construiesc un PC cât mai mic şi mai uşor. Iar rezervorul şi circuitul pline cu lichid nu mă ajutau deloc.

Dar pentru PC-ul full size pe care îl deţineam înainte s-ar fi potrivit perfect şi partea cea mai frumoasă ar fi fost că nu trebuia să modific mare lucru în circuit. Ar fi fost nevoie doar să achiziţionez un metru de furtun şi le-aş fi adăugat direct în circuitul existent.

Cu alte cuvinte, nu vă recomand aceste memorii decât dacă aveţi în plan water cooling. Efectul răcirii cu lichid se simte imediat, mai ales dacă se doreşte atingerea unei frecvenţe foarte mari.

Şi că tot suntem la capitolul frecvenţe, 2480 MHz reprezintă o valoare destul de bună pentru nişte memorii ce vin by default la 2000 MHz. E drept că am crescut latenţele, însă rezultatul final este pozitiv întrucât atât ratele de transfer au crescut dar şi latenţa overall a scăzut.

Vă mai spun doar că sunt kick-ass tare de tot aceste memorii mai ales pentru faptul că nu trebuie să punem un ventilator în plus, sau cooler de memorii care să vâjâie pe lângă cele deja existente în orice sistem.

 

 

Plusuri şi minusuri pentru Kingston HyperX H2O KHX2000C9AD3W1K3/6GX

+ Frecvenţa maximă atinsă
+ Design
+ Eficienţa sistemului de răcire
– Temperatura atinsă în OC fără răcire cu lichid
  • Kingston HyperX H2O KHX2000C9AD3W1K3/6GX pot fi cumpărate de aici
Pages ( 5 of 5 ): « Previous1 ... 34 5

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.