Kingston SSDNow VSeries 40GB şi 64GB

Written by  // 11 November 2009 //
(1 Vote)
  Kingston SSDNow VSeries 40GB şi 64GB
  Previously...in real life: În urmă cu vreo 2 săptămâni, Kingston Digital a lansat o nouă soluţie SSD de upgrade pentru desktop-uri, în prezenţa micuţului Kingston SSDNow V series 40GB Accelerator Drive. Sau, dacă preferaţi denumirea tehnică, SNV125-S2/40GB. Sau, pentru cei exagerat de practici, pentru care „timpul înseamnă bani”, îl vom boteza „cel de 40” :)

  Alături de „cel de 40” mai avem încă un SSD, tot din seria V Series de la Kingston, în prezenţa domnului SNV125-S2/64GB. Aka „cel de 64”, cum va fi denumit în continuare. Sau „al doilea cobai de azi”, că tot ne înebuneşte televizorul cu gripa AH1N1...

   

  Today on WASD.ro:

  Ne vom uita peste cele două jucării de la Kingston, vom vedea cu ce vin dotate, ce le face să ticăie, vom analiza performanţele ambelor şi vom încerca să tragem câteva concluzii individuale.

  Ţin să menţionez de la început că acest articol se doreşte a fi o prezentare şi o analiză a celor două produse, nicidecum un versus între ele, chiar dacă eu o să mai fac câte o comparaţie, două între rezultatele obţinute. Pentru că sunt două produse din generaţii diferite, adresate unor sectoare diferite. Evident, puteţi rula pe soluţia voastră câteva din testele realizate de mine, pentru a vă face o idee despre cum se comportă SSD-urile Kingston în comparaţie cu ce aveţi fiecare pe-acasă.

   

   

  După pauză, specificaţiile. Stay tuned!

   


  Last modified on Thursday, 20 September 2012 02:19

  You are here: HomeHardware reviewsStorage & Memory Kingston SSDNow VSeries 40GB şi 64GB