Seagate FreeAgent GoFlex - part 1

Written by  // 25 September 2010 //
(1 Vote)
  Seagate FreeAgent GoFlex - part 1
  Trebuie să fiu sincer şi să recunosc că o soluţie de stocare externă nu m-a mai făcut să ridic din sprânceană de câţiva ani buni. După o perioadă cruntă în care doar butoanele suplimentare pentru aşazisul back-up automat şi batery pack-urile încluse în pachetele HDD-urilor externe de 2,5 inci mai făceau diferenţa, a sosit vremea să exclam "bă mă laşi?!" la intersectarea cu acest produs.

  Bine, adevărul este că am văzut cam toată seria de produse, nu doar HDD-ul de 320GB despre care vom discuta astăzi. În sinea lui, HDD-ul despre care vom discuta este foarte, dar FOARTE uşor diferit de altele ce se conectează prin intermediul port-ului USB 2.0.

  Ce ar putea oare să mai aducă nou nişte HDD-uri externe în vremea în care toate sunt portabile, unele folosesc un singur cablu pentru date şi alimentare, altele sunt rezistente la şoc, iar altele arată stylish? Dar câte oferă flexibilitate. Well, nu prea multe. Iar seria Seagate GoFlex în ideea asta a fost lansată, să satisfacă nevoia de flexibilitate.

  Vom discuta în acest prim articol despre doar două lucruri, un HDD extern de 2,5 inci şi un cablu de upgrade ce poate fi folosit atât cu el cât şi cu alte dispozitive. Urmând ca pe viitor să analizăm şi alte produse ale acestei serii.

   

   


  Last modified on Thursday, 20 September 2012 01:35

  Octavian Fulger

  Cândva eram pasionat de IT, apoi m-am plictisit, apoi la PC Mag mi-am redescoperit pasiunea şi am continuat sa fac ceea ce imi place la WASD.

  Google+

  You are here: HomeHardware reviewsStorage & Memory Seagate FreeAgent GoFlex - part 1