Acer Aspire 5942G review

Written by  // 15 June 2010 //
(1 Vote)
  Acer Aspire 5942G review
  Dragi cititori şi gameri înveteraţi, lăsaţi un pic mouşii, tastaturile şi gamepad-urile să se odihnească pentru că astăzi vom avea un invitat special în cadrul secţiunii noastre de review-uri. Invitatul este domnul notebook Aspire 5942G, unul dintre specialiştii pe piaţa multimedia al firmei Acer. Cum probabil ştiţi, Acer este unul dintre jucătorii mari de pe piaţa IT din România şi nu este nevoie de nici o altă prezentare. Înglobând pe parcursul ascensiunii lor firme cu reputaţie ca Packard Bell sau Gateway ori mici întreprinzători ca eMachines, Acer şi-au crescut cota de piaţă oferind utilizatorilor produse din ce în ce mai competitive din punct de vedere al calităţii şi al performanţelor.

  Aspire 5942G este unul dintre notebook-urile care vin să înlocuiască demodatele PC-uri, răspunzând nevoilor utilizatorilor de a beneficia de perfomanţele unui desktop la mare, la munte, în maşină sau în tren.

  Noi avem astăzi invitat modelul de top al seriei 5942, din punct de vedere al dotărilor. Aspire 5942G este un veritabil desktop replacement ce va satisface orice gust - de la gameri la excentrici obsedaţi de dotări multimedia la preţul de doar 5900 Lei.

  Dacă v-am trezit curiozitatea, vom trece la interviul cu pricina. Pe pagina următoare, am pregătit portofoliul ce îl recomandă pe domnul Aspire 5942G, cu alte cuvinte, specificaţiile tehnice.

   

   


  Last modified on Saturday, 22 September 2012 03:18
  George Dimache

  Am căutat mereu un soi de libertate normală. Aceea de a lucra mereu doar la proiectele care-mi plac cu adevărat. WASD este ca o configuraţie chimică formată din elemente compatibile, care ne-a legat, pentru a elucubra păreri fără a ţine cont de prejudecăţi şi responsabilităţi.

  You are here: HomeMobility Acer Aspire 5942G review