Acer Aspire Timeline X - a doua generaţie

Written by  // 13 August 2010 //
(1 Vote)
  Acer Aspire Timeline X - a doua generaţie
  Succesul seriei Timeline lansată anul trecut de către Acer a venit ca urmare a echilibrării caracteristicilor de portabilitate cu un design foarte atrăgător şi o gamă de preţuri accesibile, specifice producătorului taiwanez. Colecţia 2010 a venit cu noi membri, Acer Aspire Timeline X, echipaţi cu cele mai recente procesoare Core i de la Intel alături de sisteme grafice dedicate. Sub denumirea Aspire Timeline X găsim configuraţii foarte variate, cu diagonale de la 11.6 până la 15,6 inci, procesoare Intel Core i3, i5, i7 şi soluţii grafice dedicate ATI Mobility Radeon HD5470 - HD5650.

  Cea mai importantă modificare faţă de seria anterioară constă într-o armonie mai bună între mobilitate şi putere de calcul. Schimbarea este binevenită, având în vedere că segmentul ultra-portabil cu autonomie extinsă este foarte bine acoperit de netbook-uri.

  Acer Aspire Timeline X 4820TG, modelul ajuns la noi în teste a reuşit să ne capteze atenţia încă de la primul contact, când, poate puţin lipsit de fair-play şi cu aşteptări preconcepute (mea culpa!), am ridicat laptop-ul de un colţ al carcasei cu o singură mână pentru a-i verifica sumar calitatea construcţiei. Ei bine, s-a comportat exact aşa cum arată: materialele folosite sunt de o calitate foarte bună iar la îmbinarea lor nu s-a făcut nicio concesie.

   

   

   


  Last modified on Saturday, 22 September 2012 03:13
  George Dimache

  Am căutat mereu un soi de libertate normală. Aceea de a lucra mereu doar la proiectele care-mi plac cu adevărat. WASD este ca o configuraţie chimică formată din elemente compatibile, care ne-a legat, pentru a elucubra păreri fără a ţine cont de prejudecăţi şi responsabilităţi.

  You are here: HomeMobility Acer Aspire Timeline X - a doua generaţie