ALIENWARE M17X...sau visul american la supra-preţ

Written by  // 18 October 2009 //
(1 Vote)
  ALIENWARE M17X...sau visul american la supra-preţ
  Prieteni, iată că după ani de suferinţe, am trăit să văd cum mi sematerializează un vis. Nu exagerez deloc când afirm asta, pentru că în urmă cu câţiva ani, salivam la pozele şi specificaţiile “maşinilor” celor de la Alienware afişate în newsletter-ul de pe mail. S-au perindat anii, la fel şi hardware-ul, dar visul exclusivist al unui Alienware “pe steroizi” mi-a rămas întipărit în minte, undeva lânga amintirile primului calculator. Îmi vine să vărs o lacrimă :).Pentru cei care nu au auzit de Alienware, o să le fac plăcerea de a le oferi o lecţie de istorie.

  Alienware este o companie fondată în anul 1996 în Florida. Scopul? Vânzarea şi chiar creearea de sisteme destinate pieţei high-end, în special gamerilor şi entuziaştilor sau de ce nu, celor care au nevoie de putere de procesare.

  În momentul de faţă, Alienware, este parte integrantă a gigantului american DELL, unul dintre jucătorii importanţi de pe piaţa mondială a integratorilor de sisteme, încă din anul 2006,  dar menţinându-şi totuşi autonomia pe piaţă.

  Numele Alienware spune totul deoarece, pentru preţul potrivit poţi avea sistemul sau notebook-ul visat toată viaţa, integrând componente şi un design care te fac să te gândeşti la hardware-ul folosit în Stargate sau Star Trek.

  Poate unora li se pare un preţ cam mare pentru un simplu computer, ergo, acest notebook, semeţ, arogant şi ironic se adresează doar celor care au puterea financiară, cunoştinţele necesare şi nu în ultimul rând nevoia unui echipament de ultimă generaţie care să suplinească puterea de procesare a unui desktop, integrată excelent într-un design de excepţie şi menţinând totuşi nivelul de portabilitate la un standard acceptabil. După ce îndepliniţi condiţiile de mai sus, urmează satisfacţia personală, care nu e mică, vă asigur.

  Ca să nu vă mai ţin în suspans, vă invit să fiţi martori la probele şi testele l-a care l-am supus, şi să vedeţi cum poate un notebook să aducă un desktop în “Hall of Shame”. Bineînţeles, cu un preţ pe măsură căci cei 9999 Lei nu preprezintă o sumă ce poate fi ignorată aşa uşor.

   

   


  Last modified on Saturday, 22 September 2012 05:40
  Octavian Fulger

  Cândva eram pasionat de IT, apoi m-am plictisit, apoi la PC Mag mi-am redescoperit pasiunea şi am continuat sa fac ceea ce imi place la WASD.

  Google+

  More in this category: Asus G60J...i7 devine mobil »

  You are here: HomeMobility ALIENWARE M17X...sau visul american la supra-preţ