Asus G60J...i7 devine mobil

Written by  // 27 December 2009 //
(1 Vote)
  Asus G60J...i7 devine mobil
  Brandul Republic Of Gamers (ROG) deţinut de renumitul producător taiwanez Asus este unul din cele mai cunoscute branduri de pe piaţa IT. Lansat în anul 2006, ROG este dedicat în totalitate entuziaştilor, gamerilor şi overclockerilor şi reprezintă vârful de gamă din oferta producătorului taiwanez. Membrii familiei ROG beneficiază de cele mai bune tehnologii pe care le poate oferi Asus, componentele folosite în construcţia produselor sunt cele mai bune de pe piaţă iar atenţia asupra detaliilor este cu adevărat impresionantă.


  La ora actuală, familia ROG cuprinde trei mari categorii de produse: plăci de bază, plăci video şi notebook-uri. În cadrul site-ului nostru am discutat deja despre o placă de bază (Asus Maximus III Formula) şi o placă video (Asus ROG EAH4870 Matrix), iar acum a venit momentul să discutăm despre un produs din a treia categorie: un notebook. Şi nu orice notebook, ci un model nou, relativ proaspăt lansat: Asus ROG G60J al cărui preţ este de nici mai mult nici mai puţin de 1679 Euro.


  Sunt multe lucruri interesante de spus despre acest notebook şi a sa configuraţie, însă „toate la rândul lor”. Normal, vom face şi câteva comparaţii cu Alienware M17x, unul din concurenţii direcţi ai lui Asus G60J pe piaţa notebook-urilor de gaming, însă nu vom compara direct rezultatele, deoarece există diferenţe semnificative între cele două notebook-uri.


  Dar, înainte de a începe discuţia efectivă, trebuie să fac o precizare importantă: notebook-ul G60J testat de noi este un Engineering Sample. Deci s-ar putea să existe unele diferenţe în variantele finale, disponibile în retail.

   


  Next up: specificaţiile.


  Last modified on Saturday, 22 September 2012 05:36

  You are here: HomeMobility Asus G60J...i7 devine mobil