ASUS N61Jv... NVIDIA Optimus în acţiune

Written by  // 03 March 2010 //
(1 Vote)
  ASUS N61Jv... NVIDIA Optimus în acţiune
  Ştim cu toţii că notebook-urile echipate cu acceleratoare grafice puternice suferă de o foarte mare problemă: autonomia. Iar notebook-urile pentru gaming şi-au câştigat rapid reputaţia de „desktop replacement”, tocmai din cauza autonomiei reduse care practic anulează cel mai mare avantaj care-l are un notebook: portabilitatea. But fear not, deoarece NVIDIA a pregătit tehnologia Optimus, gândită special pentru a prelungi autonomia notebook-urilor.

  După cum vă zicea şi Octavian în articolul despre NVIDIA Optimus, ASUS sunt foarte agresivi în ceea ce priveşte implementarea noilor tehnologii. Iar la momentul lansării Optimus, producătorul taiwanez avea deja pregătite patru modele de notebook-uri: N61Jv, N82, U30Jc şi UL50.

  Pentru a evidenţia calităţile tehnologiei Optimus ne vom folosi de un exemplar al modelului N61Jv. Evident, N61Jv nu vine echipat doar cu Optimus, ci oferă o listă foarte impresionantă de dotări, şi nu vom trece peste ele, deoarece sunt o parte importantă a produsului final.

  În paginile ce urmează vom discuta despre configuraţie, despre construcţie şi dotări şi vom pune la muncă noul produs ASUS. Până atunci însă, o menţiune importantă: la fel precum în cazul modelului G60J testat de noi, notebook-ul N61J este un „engineering sample”. Iar ASUS oferă o largă varietate de configuraţii şi dotări opţionale pentru acest notebook, aşadar s-ar putea ca varianta testată de noi să fie diferită faţă de variantele care vor fi disponibile în retailul românesc.

   

   

  OK, să-i dăm drumul!

   

   


  Last modified on Saturday, 22 September 2012 05:22

  You are here: HomeMobility ASUS N61Jv... NVIDIA Optimus în acţiune