Sapphire Mini Projector 101 review

Written by  // 17 May 2010 //
(1 Vote)
  Sapphire Mini Projector 101 review
  Nu cu mult timp în urmă Sapphire a anunţat un proiector de buzunar. Sincer să fiu nu a avut aşa mare impact poate şi pentru că unităţile de măsură afişate erau imperiale. Înainte de a merge mai departe şi a discuta despre această minune tehnologică aş vrea să subliniez faptul că masa mini proiectorului este de 103 grame.

  Nu este prima oară când se anunţă dispozitive de acest gen ce conţin în numele lor mini şi portabile, dar în mod sigur este primul pas către a folosi un sistem de proiecţie fără a avea o priză în apropiere.

  Aşa cum probabil aţi ghicit, acest mini proiector vine echipat şi cu o baterie şi Sapphire susţin că durata maximă de viaţă este de 140 minute. Conform celor spuse de ei, am putea viziona un film chiar şi la o terasă proiectând pe umbrelă:). Dar durata de viaţă o vom testa ceva mai încolo.

  Pentru a putea fi cu adevărat util,  101 a mai fost înzestrat şi cu alte giumbuşlucuri nu doar cu baterie. De exemplu, conectivitatea este un capitol care defineşte segmentul de piaţă căruia i se adresează şi având în vedere că acoliţii lui Steve Jobs devin un procent tot mai mare este obligatoriu ca un gadget ca acesta să fie compatibil cu două dintre cele mai importante iChestii. Aşadar, dacă folosiţi iPhone sau iPod puteţi să proiectaţi cu ajutorul lui Mini Projector 101 atât fotografii cât şi clipuri Youtube. E cam greu de imaginat cine şi-ar cumpăra un proiector ca să se uite la Youtube de iPod/Phone, dar e bine că măcar oferă posibilitatea asta.

   

   

   


  Last modified on Saturday, 22 September 2012 04:06
  Octavian Fulger

  Cândva eram pasionat de IT, apoi m-am plictisit, apoi la PC Mag mi-am redescoperit pasiunea şi am continuat sa fac ceea ce imi place la WASD.

  Google+

  You are here: HomeMobility Sapphire Mini Projector 101 review