Iata ca a sosit acel moment in care anunta o noua cupa organizata de WASD.ro si Mygarage.ro. De data aceast avem premii mult mai interesante si cateva reguli noi. De aceasta data lista de eroi eligibile este un pic mai mare, fiind vorba de 31 de campioni disponibili. Ca si data trecuta vom da 6 skin-uri Arcade Hecarim.

Daca participi la 1vs1 Assassin – powered by Logitech G-Series (fara noshow, evident) ai sansa sa fi unul dintre cei trei norocosi care castiga un cod Arcade Hecarim + Hecarim (in cazul in care nu detineti campionul). Mai sus parca am zis 6, intr-adevar sunt 6 ponei, restul ii vom da pe stream sub forma de giveaway.
Regulile sunt simple, primul jucator care ajunge la 100 cs sau primul jucator care doboara primul turn sau primul jucator care face firstblood-ul este declarat castigator.

Inscrierile se termina pe 23.05.2014 la ora 23:59. Bracket-ul va fi postat la pe 24.05.2014 la ora 19:00.

Eroii eligibili pentru aceasta cupa sunt: Ahri, Akali, Evelynn, Fiora, Fizz, Irelia, Jax, Kassadin, Katarina, Kha’Zix, LeBlanc, Lee Sin, Master Yi, Nidalee, Nocturne, Pantheon, Poppy, Rengar, Riven, Shaco, Talon, Teemo, Tristana, Tryndamere, Twitch, Vayne, Vi, Xerath, Xin Zhao, Yasuo, Zed

Premiile pentru aceasta cupa sunt:

 

  • Te poti inscrie aici
  • Mai multe detalii aici

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.