League of Legends a inceput sa devina un joc foarte popular in Romania, de aceea ESL incearca sa organizeze competitii cat mai prietenoase si incitante. Alaturi de ESL s-au alaturat Balcan Bears si noi, WASD. De data aceasta este vorba despre o competitie destul de noua in Romania, 1vs1 pe Howling Abyss. Aici nu este vorba neaparat despre cine e cel mai bun jucator de 1vs1 din tara. Pe langa acest titlu, exista si premii pentru cei mai buni concurenti. Haideti totusi sa intram in paine, este vorba despre 1vs1 – cine joaca cel mai bine Riven.

Riven este un dintre cei mai buni asasini din joc si care are un burst fioros. Se poate face engage la absolut orice level, iar fight-urile vor fi foarte intense. Cred ca va fi singura competitie de 1vs1 care merita urmarita deoarece WASD si Balcan Bears vin cu comentatorii si cu stream-ul si ESL vine cu aceasta idee excelenta de 1vs1 – cel mai bun Riven.

  • Premiile nu sunt de ici, de colo, cel care va castiga competitia va castiga mouse-ul GAMIDAS Hades si pad-ul Roccat Hiro si de asemenea ESL ofera si 3 luni de premium.
  • Locul doi va putea sa-si achizitioneze skin-uri noi sau campioni noi, odata cu cei 10 euro RP castigati.
  • Nici locul trei nu este neglijat, acesta primeste 5 euro RP.

Pentru aceste premii s-au inscris momentan 172 de competitori, un numar foarte mare si sunt sigur ca pana pe 11 decembrie 2013 or sa se mai inscrie inca pe atat.

Regulile sunt simple, se joaca Single Elimination, adica daca ai pierdut un meci ai fost eliminat.

Mod-ul de joc este BO1 – Best out of one sau cel mai bun dintr-un singur meci, evident ca se joaca 1vs1, doar cu Riven.

Seeding-ul din Bracket se va face random.

Evident ca serverul de joc este EU Nordic&East si nu conteaza absolut deloc level-ul pe care il aveti in joc, trebuie doar sa aveti un cont pe EU NE, sa va inscrieti pe ESL, sa va introduceti gameaccount-ul si apoi va puteti inscrie pentru a participa.

Ultima editie de 1vs1, organizata de ESL, a fost un total succes, s-au inscris in jur de 300 de jucatori, din pacate doar 128 au putut juca deoarece bracket-ul era facut doar pentru 128 de jucatori. WASD si Balcan Bears au furnizat un streaming de cea mai mare calitate, doi shoutcasteri tineri, cu o experienta destul de mare in game, au reusit sa adune peste 500 de vieweri pentru a le prezenta meciurile de 1vs1.

O finala spectaculoasa, semifinala de asemenea, a fost urmarita cu stupoare de vieweri si comentata foarte profi de catre cei doi shoucasteri. Daca data trecuta a fost atata lume care si-a dat interesul pentru a juca, viziona, de data aceasta o sa avem cu totii parte de un spectacol in teren dat de Riveni.

Pentru a conchide daca vreti sa dovediti ca sunteti cel mai bun Riven din tara, si aveti nevoie de un mouse nou, un mousepad nou sau pur si simplu vreti sa va cumparti cateva skin-uri noi prin intermediul RP-ului furnizat de ESL, atunci va puteti inscrie pe ESL http://www.esl.eu/ro/lol/1on1/news/233823/ pentru a participa.

Poate pur si simplu vreti sa vedeti spectacolul atunci urmariti stream-ul oferit de noi si de Balcan Bears.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.