Nimeni nu a spus ca fara sustinerea unui mare studio precum Ubisoft nu poti crea un joc de la temelie. Unii din fostii developeri ai Watch Dogs si Ghost Recon au dovedit-o.

Dupa ce si-au incheiat munca la Ubisoft, ca developeri pentru Watch Dogs si Ghost Recon, cativa designeri, programatori si artisti au creat propriul studio – Sloclap. Prin intermediul publisher-ului Devolver Digital, acestia au anuntat Absolver, un joc online RPG bazat pe lupta melee.

Conform acestora, jucatorii sunt impartiti in doua factiuni: Prospecti ai Absolveri – cei din urma luptand pentru mentinerea stabilitatii in lume. Luptele vor fi foarte „fluide” si vor da o mare libertate in lupta jucatorilor, acestia putand sa isi aleaga stiluri de lupta. Armele vor fi doar de tip melee, de la pumni si picioare pana la sabii, spade si alte astfel de arme albe. Atunci cand lovesti, fie cu arma, fie cu pumnul sau piciorul, se vor auzi sunete specifice, care amplifica ideea de impact si de paguba facuta oponentului.

Si la caopitolul grafica jocul pare sa ofere destul de mult. Chiar daca e un stil cartoonish, ii da jocului o atmosfera aparte.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.