Mega turneul international de League of Legends trece de prima zi, insa inca mai avem 3 zile ramase pentru mai multa actiune din rift.

Este de admirat ca anumiti jucatori profesionisti de League of Legends isi dau toata silinta chiar si intr-un turneu de amuzament precum League of Legends All-Star 2014.

Dupa performantele uluitoarele ale echipei Fire, mai ales a duo-ului Bjergsen (TSM) / WeiXiao (World Elite) in cadrul evenimentului All-Star Challenge U.R.F mode, putem spune ca asteptam o revansa a echipei Ice in meciurile All-Star Challenge Hexakill mode. Am sa tin ochii pe echipa Ice si pe trio-ului Froggen, Misaya, Cool, poate acestia reusesc sa scoata un tri-lane pe mid sau cine stie ce fel de tactici nebunesti ar putea incerca, dar in orice caz, merita vizionat.

Revenind la lucrurile mai serioase si anume evenimentul All-Star Invitiational, lucrurile au mers asa cum ma asteptam, mai putin performanta echipei Fnatic care nu numai ca a fost invinsa convingator de catre echipa chinezeasca OMG, dar si de trei sferturi din echipa americana Cloud9, ce au reusit sa ia un avantaj decisiv late game impotriva europenilor, mai ales sub tutela lui Link, mid laner-ul pentru echipa americana Counter Logic Gaming.

In ceea ce priveste leviatanul coreean SKT T1 K, pot spune ca intr-adevar incep sa se vada anumite imperfectiuni in structura echipei, dar avand in vedere ca acest turneu este doar unul pentru prestigiu regional, poate nu cred ca ar trebui sa se trateze problema asa de serios. Insa asiaticii sunt mult mai seriosi in ceea ce priveste fenomenul eSports si asta s-a putut vedea ieri in toate meciurile in care echipele regiuniilor din Est au jucat.

Cea de-a doua zi a evenimentului All-Star 2014 va porni cu un meci exploziv intre echipele Ice and Fire in modul Hexakill, precum si primul meci din Invitational in care OMG si SKT T1 K vor trebui sa demonstreze ca merita titlul de campioni.

Meciurile vor incepe la ora 2:00, acestea putand fi vizionate pe cele 3 platforme de streaming (Azubu, Twitch.tv si Youtube). Acestea le puteti viziona direct de pe pagina noastra. Enjoy!

 

Watch live video from Riot Games on www.twitch.tv

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.