ADATA Technology scot la inaintare un SSD nou, al carui design ne aduce aminte de un alt producator.

 

Desi ne bucura sa vedem schimbari de look la hardware-ul nostru cel de toate zilele, observam ca cei de la ADATA s-au „cam inspirat” de la Samsung pentru crearea design-ului noului lor SSD XPG SX8000. Mai exact, seamana leit cu Samsung 950 PRO, cu carcasa ceva mai clean.

In alta ordine de idei, la capitolul performanta, XPG SX8000 sta destul de bine. Acestea sunt vitezele de scriere:

  • 2,4 GB/s la citire
  • 1 GB/s la scriere

Cat despre capacitati, nu vedem nimic iesit din comun, avem clasicele versiuni de 128GB, 256GB, 512GB si 1TB. Totusi, daca va intrebati cum de intra atata amar de gigabytes intr-un SSD pe un sfert cat cei cu care am fost obisnuiti, ei bine, este vorba despre tehnologia 3D MLC NAND Flash. Astfel, creste performanta si eficienta, oferindu-se un spatiu de stocare mai mare intr-un dispozitiv mai mic, fara cresterea consumului de energie. 

ADATA ofera 5 ani garantie pentru noul lor SSD, promitand in acelasi timp lansarea unei versiuni imbunatatite din punct de vedere estetic la sfarsitul lunii octombrie, „pentru cei care doresc sa isi personalizeze carcasa”. 

LED-uri si pe SSD-uri? Avexir sunt o companie care nu vinde la noi in Romania, dar din cate ofera internetul, sunt singurii care au produs SSD-uri cu LED-uri RGB, si nu arata rau. Poate ADATA vor fi secunzi in aducerea acestui feature pe SSD-uri si primii care vor vinde pe la noi asa ceva.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.