Banuiesc ca cel putin o data ati ramas fara baterie atunci cand va era lumea mai draga sau pur si simplu a trebuit sa va opriti activitatea pe telefon/tableta din cauza autonimiei scazute a bateriei.

Adata vine cu o solutie slim, portabila. Este vorba de acumulatorul PV100. Dispozitivul este un incarcator ultra subtire (8mm) de 2,1 Amperi pregatit sa alimenteze generatia actuala de dispozitive mobile, tablete etc.

poza1PV100 are o capacitate de 4200 mAh, iar LED-ul de pe carcasa indica nivelul de incarcare al bateriei Li-polimer. Acumulatorul poate incarca rapid aproape orice dispozitiv mobil cu interfata microUSB.

Noul produs ADATA a obtinut numeroase certificari precum: FCC, CE, LVD, PSE, C-Tick, KC, NOM, si Gost-R, toate indicand nivelul ridicat de siguranta si stabilitate la folosire indelungata.

In plus, PV100 este echipat cu multe elemente de siguranta: protectie la supraincarcare/descarcare, supracurent/supratensiune si scurtcircuit. Temperatura bateriei este permanent monitorizata de indicatorul NTC (Negative temperature coefficient), prevenind astfel potentialele defectiuni datorate temperaturii ridicate.

Disponibil pe negru, alb si roz, PV100 va oferi utilizatorilor de smartphone-uri si tablete, puterea necesara unei functionari indelungate la un pret recomandat de 27$.

modele

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.