Pentru că nu era suficient încât să faci tuplici după ce îţi cumperi o placă babană din seria Radeon HD 7900, ei bine, AMD răspunde cu pumnii în aer şi include câteva titluri bune într-un bundle al respectivei serii de plăci video.

Ce înseamnă asta pentru noi, cei care butonăm jocuri cu atâta patos?

Păi e simplu. Dacă vă bătea mintea să faceţi un upgrade, poftiţi acum ocazie să primiţi trei titluri drăguţe anume Far Cry 3, Sleeping Dogs şi Hitman: Absolution pluis o reducere substanţială de 20% pentru Medal of Honor: Warfighter.

Sunt foarte impresionat de această manevră destul de curajoasă, mai ales că avem de a face cu o replică destul de dură adusă campaniei lansate de NVIDIA care oferă un Borderlands 2 (pe care probabil îl vom nomiinaliza pentru Jocul Anului 2012) pentru cei care cumpără un GeForce 660 GTX Ti.

Aşa că fără nici o ruşine vă voi spune să vă îndreptaţi atenţia către oferta mai cărnoasă, căci haideţi să fim serioşi, trăim în România unde orice joc la reducere face bine la organism. Nu mă credeţi, poftiţi poza cu dovada, graţie celor de la Engaget.

 

 

amd-never-settle-bundle

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.