Joci Watch Dogs 2? Ai putea fi privit de anticheat-ul jocului si in afara jocului in sine.

Anticheat-ul pe care Ubisoft a ales sa-l foloseasca pentru Watch Dogs 2 este EasyAntiCheat. Acest anticheat instaleaza un driver in mod kerrnel si un serviciu ce monitorizeaza sistemul atunci cand jocul ruleaza, indiferent ca esti in single-player sau offline mode.

De fiecare data cand deschizi jocul, acest anticheat verifica integritatea fisierelor, aparent pentru a proteja jocul impotriva unor programe straine care ar moda jocul.

Problema cea mai mare vine cand joci jocul in sine. Conform politicii EasyAntiCheat, „EasyAntiCheat va face screenshot-uri in timpul jocului, pe care le va uploada pe servere publice, vizibile tuturor. EasyAntiCheat nu isi asuma raspunderea pentru screenshot-urile capturate in afara screen-ului jocului pe care il protejeaza. Daca informatii personale sunt capturate in screenshot, user-ul este cel care isi asuma responsabilitatea pentru ce s-a intamplat si oricare consecinte ar rezulta.”

Daca ceea ce e subliniat nu s-ar fi intamplat in trecut, cu siguranta nu mentionau cei de la EasyAntiCheat. Practic, acest program iti monitorizeaza screen-ul si face screenshot-uri fara acordul tau, pe care le mai si uploadeaza pe servere publice. Va sa zica, daca eu joc jocul in windowed mode si am in spatele window-ului deschis browser-ul cu un document sau date despre contul bancar, e posibil sa-mi vad informatiile personale pe ceva server public?

Poate jocul e prea realistic pentru tema sa, cel putin pe partea de protectie. O sa le dea baietii astia celor de la Ubisoft subiect de Watch Dogs 2.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.