AORUS lanseaza doua noi produse optimizate pentru jucatorii de MMORPG-uri, tastatura Thunder K7 fiind prima tastatura mecanica detasabila.

AORUS Thunder M7 este un maus „specializat” pentru jocuri MMO/MOBA, avand 8 butoane programabile amplasate pentru a putea fi folosite doar de degetul mare. Pe langa asta, AORUS Thunder M7 vine cu un numar maxim de 16 butoane macro programabile. Mausul AORUS are 5 profile de gaming, asadar el poate memora pana la 70 de macro-uri.Senzorul de laser de la Thunder M7 are o rezolutie de pana la 8200 DPI si 150ips tracking speed.

file-c15d64e322b822a850AORUS Thunder K7 este prima tastatura mecanica detasabile, ea se poate transforma aproape instant dintr-o tastatura cu 20 de macro key-uri intr-o tastatura numai buna pentru jucatorii de FPS-uri.

Tastatura, AORUS Thunder K7 utilizeaza Cherry Red key switches, are o rotita pentru controlul volumului si una pentru controlul intensitatii led-urilor. De asemenea, AORUS Thunder K7 are anti-ghosting pe absolut toate zonele de pe tastatura.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.