ASUS Republic of Gamers (ROG) a lansat G750JZ, G750JM si G750JS, noi modele din seria G destinata gaming-ului. Cele mai noi notebook-uri G750 dispun de cea de-a patra generatie de procesoare Intel Core i7-4700, de noua placa video NVIDIA GeForce GTX 800M si includ tehnologia exclusiva ASUS TurboMaster pentru overclockarea placii video, oferind performante asemanatoare modelelor desktop. Cu un aspect deosebit si componente concepute pentru jocuri, laptopul G750 stabileste un nou standard in gaming-ul portabil.

Noua serie de acceleratoare video GeForce GTX 800M cu pana la 4GB de memorie video GDDR5 dezvolta cu certitudine o putere incredibila, iar noile modele G750, care includ versiunile de top NVIDIA GeForce GTX 880M, ofera chiar mai mult de atat, gratie tehnologiei ASUS TurboMaster.
g750jz front open150TurboMaster permite utilizatorilor sa overclcokeze placa video cu usurinta, in conditii de siguranta, cu pana la 5% mai mult, pentru performante extreme. TurboMaster este livrat cu o versiune a utilitarului GPU Tweak conceput special pentru noua serie G. GPU Tweak faciliteaza overclocking-ul placii video si utilizeaza parametrii ce asigura stabilitatea pe termen lung, chiar si in timpul perioadelor de overclocking experimental. Seria de acceleratoare video GTX 800M ofera suport pentru doua tehnologii NVIDIA: Battery Boost si ShadowPlay, ce sunt special construite pentru a imbunatati exeperienta de gaming mobil. NVIDIA Battery Boost creste de pana la doua ori autonomia sistemului in joc, iar NVIDIA ShadowPlay le permite jucatorilor sa inregistreze in format video cat si sa realizeze transmisiunea live pe Twitch.tv.

“ASUS G750 continua sa impinga mai sus limitele privind performanta si stilul.”, a declarat Brian Choi, Senior Product Manager la NVIDIA. “Cu ultra-rapidul GeForce GTX 880M GPU oferim cea mai mare putere in jocuri, noile notebook-uri reprezentand visul oricarui pasionat.”
Caldura este unul dintre cei mai mari inamici ai notebook-urilor de gaming. Notebook-urile G750 beneficiaza de o solutie de racire imbunatatita, ce utilizeaza doua ventilatoare inteligente, independente, cu radiatoare din cupru, astfel incat sa nu piarda competitia cu caldura in sesiunile indelungate de joc.

Atat procesorul cat si placa video au propria racire independenta, cu heat-pipe-uri, cu optimizare automata in functie de cerintele sistemului, G750 fiind cel mai rece notebook de gaming. Mai mult, grila din spate tine zgomotul ventilatoarelor departe de utilizator, mentinand la un nivel ridicat eficienta racirii.

Noile modele G750 sunt compatibile cu  cele mai recente ecrane 4K/UHD (ultra-high-definition), iar tehnologia Trinity ofera conexiuni separate pentru trei monitoare externe, conectate simultan, utilizand interfetele HDMI 1.4 si DisplayPort 1.2.

Performanta retelei wireless are importanta critica in jocurile online, astfel ca G750 utilizeaza cea mai buna solutie disponibila: Killer Wireless-N 1202. Cu un sistem dual-band, dual-stream MIMO (Multiple-input, Multiple-output), G750 ofera viteze sustinute de pana la 300Mbit/s atat in banda de frecvente de 2.4GHz cat si in cea de 5GHz. Cu tehnologiile integrate Bluetooth, Wi-Fi Direct si Advanced Stream Detect, ce prioritizeaza inteligent traficul jocului, G750 pune satisfactia utilizatorului mai presus de orice. 

g750jz left back openUtilizand tehnologia audio ASUS SonicMaster si subwoofer-ul unic Bass Eye, G750 reda o gama bogata de sunete 2.1, punand jucatorul in centrul actiunii. Controlul precis al setarilor audio este furnizat de utilitarul ROG AudioWizard cu cinci profile audio prestabilite, obtinerea sunetului perfect in orice fel de situatie fiind foarte simpla. Utilizatorii pot crea propriile profile pentru a fi activate in orice moment. Pentru o experienta audio desavarsita, ASUS doteaza modelul G750 cu un amplificator hi-fi cu suport pentru casti high-end de 600ohmi.

ASUS Republic of Gamers intelege exact ce isi doresc utilizatorii de la un notebook de gaming, oferindu-le solutia perfecta. De la design inspirat de avioanele Stealth si carcasa cu profil redus pana la ecranul anti-glare, touchpad-ul multi-touch generos si tastatura iluminata cu taste de 2.5mm, G750 este raspunsul celor care cauta cel mai bun laptop de gaming.

 

Specificații tehnice

Procesor

Intel Core i7-4700HQ

Placă video

G750JZ: NVIDIA GeForce GTX 880M cu 4GB GDDR5 VRAM
G750JS: NVIDIA GeForce GTX 870M cu 3GB GDDR5 VRAM
G750JM: NVIDIA GeForce GTX 860M cu 2GB GDDR5 VRAM

Sistem de operare

Windows 8.1 (Standard sau Pro)

Ecran

17.3-inci, anti-glare, Full HD (1920 x 1080) cu iluminare LED

Memorie

DDR3 1600 MHz până la 32GB

Opțiuni de stocare

2.5-inci SATA 1TB/1.5TB (5400rpm)
2.5-inci SATA 750GB/1TB (7200rpm)
2.5-inci SATA 750GB (5400rpm, SSH)
2.5-inci SATA 256GB SSD
256GB SSD x 2 / 128GB SSD x 2 (implicit RAID 0)
Suport pentru două hard disk-uri

Unitate optică

DVD Super-Multi / Blu-ray combo / Blu-ray writer

Camera

HD încorporată, microfon

Dimensiuni

41.0 x 31.8 x 1.7 ~ 5.0cm

Greutate

4.5kg (with 8-cell Battery)

*Specificatiile, continutul si disponibilitatea produsului se pot schimba fara o notificare prealabila si pot diferi de la tara la tara. Performantele reale pot varia in functie de aplicatii, mod de utilizare, mediu, precum si in functie de alti factori.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.