Au aparut noi poze cu tastatura Asus Claymore

Written by  // 17 October 2016 //
(1 Vote)
  Au aparut noi poze cu tastatura Asus Claymore
  Initial dezvaluita la CES si Computex, tastatura ASUS Claymore a mai primit noi poze pentru a convinge potentialii useri sa o cumpere.

   

  Si nu au de ce nu, Claymore fiind o tastatura mecanica ce beneficiaza de popularele switch-uri Cherry MX:

  • Red
  • Blue
  • Brown
  • Black

  Mai stim ca vine echipata cu Aura LED, tehnologia de iluminare folosita de Asus atat pe componentele pe care le aduc pe piata, cat si pe periferice - aceasta fiind de fond (backlight) pe Claymore. Faptul ca foloseste aceeasi tehnologie cu ce a fost mentionat anterior inseamna ca se poate face o sincronizare in iluminare - awesome.

  222

  Hotkey-urile de pe tastatura permit controlarea fan speed-ului, accesul la BIOS si la overclock-area memoriilor si procesorului. (ceea ce necesita, cel mai probabil, o placa de baza Asus. Rama e una din materiale premium, si care ca look e texturata. Ar fi fost de apreciat un wrist pad mai mare.

  De asemenea, numpad-ul este detasabil - un lucru foarte bun pentru cei care se deplaseaza la LAN-uri, de exemplu, cu tastatura.

  Asteptam inca pretul si data oficiala de lansare - momentan, lucrurile arata destul de bine pentru ASUS Claymore.

  Last modified on Monday, 17 October 2016 19:21

  Bolog Paul

  Jucator competitiv de Battlefield 4 si mai nou de Overwatch, imi umplu o parte din timpul liber de-alungul anilor de studiu la Drept cu o doza de IT.

  You are here: HomeNews Au aparut noi poze cu tastatura Asus Claymore