Parca acum doua zile comentam League of Legends la Sala Palatuluim, Comic Con 2013, o experienta inedita pentru mine si sunt sigur ca si pentru public (cine a fost acolo sigur stie despre ce a fost vorba la LoL). Inca imi aduc aminte cum in finala toti spectatorii s-au ridicat in picioare si au inceput sa aplaude fara oprire castigatorii, cum se auzeau suporterii care aclamau finalistii, a fost o atmosfera superba.

Comicon-2013Pe data de 9-11 mai nu va faceti program pentru ca la Romexpo o sa fie East European Comic Con 2014 ! Cosplay, no cosplay veniti pentru spectacolul inedit pe care o sa il faca echipele romanesti la competitia de League of Legends hostata de ESL. ESL Romania va fi prezent in cadrul East European Comic Con prin ESL Arena, locul unde puteti sa intalniti cei mai buni gameri din Romania, dar si sa va distrati impreuna cu prietenii in zona de Free Gaming.

Comicon-2013-2

ESL Romania este onorata sa anunte ESL Pro Series 2014. Afla cum poti primi un loc din cele 12 disponibile in ESL PRO Series si cate din aceste asigura un loc la ESL Arena din cadrul East European Comic-Con.

 Despre EPS:

Finalele EPS se vor disputa in cadrul East European Comic Con la Bucuresti, in perioada 9 – 11 Mai la Romexpo . Cele mai bune 4 echipe din cele 12 echipe calificate in fata EPS Online vor fi calificate direct in ESL Arena din cadrul EECC. Dar pana atunci trebuie sa aflati cum puteti primi un slot in EPS. Sistemul prin care se vor determina cele 12 echipe este:
2 echipe invitate;
Top2 din finala lunii februarie de GoRo4LoL;
Top1 din editiile saptamale de GoRo4LoL cu numarul 92, 93, 94 si 95;
Top2 din cele 2 editii de Open Bracket.

ccmaplol
* In cazul in care aceeasi echipa a castigat de mai multe ori o editie de GoRO4LoL din cele de sus, va primi un slot urmatorul loc.

Pe langa faza online a ESL Pro Series, va mai fi o faza de calificari la EECC, pe 9 mai chiar la Romexpo. Primele 2 echipe vor fi calificate in finalele EPS. Mai multe detalii despre Last Chance vor fi anuntate cu o saptamana inainte de eveniment.

Programul Open Bracket

Calificarile pentru League of Legends EECC se vor desfasura in zilele de 28 si 30 martie astfel:
Open bracket #1 – 28 Martie – Start: 19:00
  Inscrie-te aici!
Open bracket #2 – 30 Martie – Start: 15:00
  Inscrie-te aici!

Slot-uri EPS:
  Balkan Bears Prime – Finala lunara GoRo4LoL
  Superteam RO Kappa – Finala lunara GoRo4LoL
  Tier 2 Rejects – Editie saptamanala GoRo4LoL
  Romania 4 BB – Editie saptamanala GoRo4LoL
  LoV – Editie saptamanala GoRo4LoL
  From Below We Rise – Echipa invitata
  Raccoon Squad – Echipa invitata
  TBA – Editie saptamanala GoRo4LoL
  TBA – Open Bracket
  TBA – Open Bracket
  TBA – Open Bracket
  TBA – Open Bracket

Premii:

CC LoL

Valoarea totala a premiilor este de 1500 Euro* Cash care se vor distribui astfel:

Locul I: 700
Locul II: 500
Locul III: 300

*Toate premiile vor fi impozitate conform legilor in vigoare

IMPORTANT!!! Cei care vor vizita East European Comic Com au posibilitatea sa mareasca fondul de premiere al competitiilor ESL, cumparand un bilet „Gamer”: myticket.ro. 10% din valoarea fiecarui bilet de gaming cumparat, va contribui la marirea fondului de premiere.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.