Nu vă imaginaţi că le trimiteţi un request şi ei vă trimit un cec cu o sumă de bani. Este vorba de fapt de o nouă campanie a lor ce vine ca răspuns la pachetul Never Settle Reloaded pe care l-a lansat AMD recent.

Ei bine, campania sună cam la fel. Cumperi o placă video şi primeşti ceva. La AMD acel ceva înseamnă jocuri, la NVIDIA acel ceva înseamnă un voucher ce valorează o sumă anume. Acea sumă este determinată de modelul de placă video pe care o cumperi şi bonusurile sunt după cum urmează:

  • pentru GeForce GTX 650 sau GTX 650 Ti primeşti 75$
  • pentru GeForce GTX 660 sau mai puternică primeşti 150$

Vă spuneam că de fapt primeşti ceva ce valorează acele sume de bani.

Iată cum stau lucrurile: dacă cumperi un GTX 650 primeşi un cod cu care deblochezi alte 3 coduri pentru 3 jocuri free 2 play. Fiecare cod dintre acelea 3 va valora la rândul lui 25$. Similar se întâmplă şi pentru plăcile video de la GTX 660 în sus, doar că primeşti 75$.

Acele coduri primite le poţi folosi pentru a cumpăra bani speciali în următoarele jocuri: Hawken, Planetside 2 şi World of Tanks.

Aşadar, cumperi o placă video şi primeşti câte 25 sau 50$ pentru jocurile de mai sus.

Pare o iniţiativă bună suţinerea a jucătorilor de free 2 play, însă lipsa flexibilităţii face ca această campanie să nu fie chiar atât de utilă pe cât vrea NVIDIA. Principala problemă o reprezintă faptul că nu poţi face în aşa fel încât să foloseşti toată suma de bani pentru doar unul dintre cele 3 jocuri. Să nu mai vorbim de faptul că este limitat doar la aceste 3 jocuri.

Hai să vă dau un exemplu. Eu mă joc Planetside 2. World of Tanks sau Hawken nu mă joc. Care este bonusul meu? A, da…este de 25 sau 50$. Şi cu restul de „bani” ce ar trebui să fac? Să mă apuc să mă joc nişte jocuri care vor mânca timpul unul altuia (nu poţi să joci în egală măsură 3 jocuri free 2 play) doar pentru a nu pierde bonusul?

Dragă NVIDIA, mulţumim că vă gândiţi la noi şi vă sugerăm, pentru a fi şi mai aproape de nevoile noastre, să adoptaţi o politică mai flexibilă şi să permiteţi jucătorilor să aleagă felul în care îşi vor investi bonusul.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.