Chiar si dupa relansarea jocului, Arkham Knight are unele probleme. Este adevarat ca cele curente nici macar nu se compara cu ce era, dar jucatorii zic ca macar acuma se pot juca. Iar tonele de gratuitati oferite de WB s-ar putea sa acopere faptul ca jocul mai are chichite.

 
WB s-au tinut de promisiune si au relansat Batman: Arkham Knight in toamna lu’ 2015, dar macar nu au ascuns faptul ca inca exista probleme cu jocul, probleme la care lucreaza.

Tradus de aici:

„Inca lucram cu partenerii GPU sa adaugam suport integral pentru SLI si Crossfire. Mai mult decat atat, mai lucram cu ei sa rezolvam probleme de stabilitate cand vine vorba de ultimele drivere ale placilor video cu SLI si Crossfire.

Dupa teste indelungate, am aflat ca s-ar putea sa apara o problema cu paginarea a hard drive-ului la Windows 7 dupa un timp mai indelungat de joc. Daca intampinati aceasta problema, doar restartati jocul.

Pentru cei cu Windows 10, am descoperit ca daca aveti cel putin 12GB RAM, jocul o sa mearga lin si fara probleme de paginare.”

Cand se vor rezolva? Va oferim patentatul Soon.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.