Se pare ca noul joc Battlefield se va numi… Battlefield 1?! Si vom juca in Primul Razboi Mondial!

Acesta poate fi un soc pentru multa lume. Desi ne asteptam la un nume precum Battlefield 5, Bad Company 3, Battlefield 1944, noul Battlefield se numeste Battlefield 1. Cel mai probabil, acest nume se conformeaza contextului in care se desfasoara actiunea din joc, si anume Primul Razboi Mondial.

Totusi, nu va asteptati la lupte plictisitoare din transee cu arme tip bolt rifle. Din cate s-a inteles, si de fapt, s-a vazut si in trailer, vom avea la dispozitie prototipurile unor arme dintr-o perioada a sfarsitului secolului XX, precum assault rifles si DMRuri.

Reavealul s-a facut live din Londra, la 11 seara ora Romaniei, pe 6 mai. Numarul celor entuziasmati si care urmeareau liveul pe stream a fost unul pe masura numelui ”Battlefield” – aproximativ 492.000 de vieweri.

bf1 v

Momentan asteptam alte detalii oficiale despre joc, dar un lucru este sigur – detaliile grafice au fost aduse la un alt nivel cu noul engine Frostbite. Astfel, vom reveni cu nou articol informativ cat de curand, dupa ce se vor obtine mai multe detalii legate de joc.

Stim ca data de lansare este 21 octombrie 2016 si mai stim si ca hartile sunt pentru 64 de jucatori.

Acum, va las cu minunatia asta de trailer:

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.