Ieri a inceput official stagiul Open-Beta al jocului Battlefield Hardline iar EA au fost destul de generosi sa ne dea cateva detalii despre joc-ul in sine cat si despre cerintele acestuia! EA a deschis beta-ul pentru „toata” lumea sa spunem asa sa guste putin din experienta Hardline atat pe PC prin Origin cat si pe PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One si Xbox 360.

In Open Beta veti dispune de 3 mod-uri si plansi pe care le veti putea incerca si *ehem* testa. Hotwire mode este primul mod care aduce urmariri de mare viteza unde criminalii incearca sa fure diversi bolizi marcati in timp ce politistii incearca sa le recapete. Acest mod va fi gasit pe plansile Downtown si Dust Bowl unde capabilitatile de team-work vor fi puse la incercare impreuna cu capabilitatea jucatorilor de a conduce zisii bolizi. La fel in Dust Bowl se mai poate si juca deja cunoscutul mod Conquest unde pana la 64 de jucatori se vor lupta pe capturarea steag-ului inamic. Ultima plansa „Bank Job” va fi dedicata mod-ului Heist unde criminali vor incerca sa sparga o banca iar politistii isi incearca norocul in a le oprii spargerea.

Cu noul Battlefield Hardline mai avem si Hacker Mode, unde cate un jucator din ambele echipe va putea sa-si ajute echipa folosindu-se de acest mod. Foarte similar cu Commander din Battlefield 4, Hacker mode iti permite sa te joci cu camerele de securitate si sa identifici locatia inamicilor dupa care sa iti coordonezi echipa spre locurile unde acestia se afla. Cu adevarat Hacker mode va fi un pachet complet de distractie.

Si cam atat despre joc-ul in sine sa aflam mai multe si despre specificatiile acestuia.

Cerintele minime si recomandate le gasiti mai jos.

  • OS: minim: Windows Vista SP2 64 Bit (cu update-ul KB971512); recomandat: Windows 8 64 Bit (cu update-ul KB971512)
  • CPU: minim:AMD Athlon II X2 240, AMD Phenom II X2 545 , Intel Core i3-530, Intel Core i5-750S; recomandat: Intel Core i5-760, AMD Phenom II X6 1055T
  • Capacitate RAM: minim:4GB; recomandat: 8GB
  • Placa Video: minim: ATi Radeon HD 5770 (1 GB), NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB); recomandat: AMD Radeon R9 290, NVIDIA GeForce GTX 760
  • Capacitate RAM Video: minim:896 MB; recomandat: 3 GB
  • Capacitate Hard-Disk: 60 GB
  • Capabilitate DirectX 11

Mai multe puteti gasi la: http://www.battlefield.com/hardline/news/battlefield-hardline-open-beta

bfhdline

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.