Era de aşteptat ca „mult apreciata şi inovativa” componentă browser based Battlelog pentru squad shooter-ul Battlefield 4 să ne fie băgată pe gât de către studio-ul suedez DICE.

În esenţă Battlelog-ul este cam acelaşi lucru cu câteva adăugiri.

Este o funcţie care rulează din browser şi îţi colecţionează statistici din joc, mai rău, este o funcţie de care ai nevoie ca să intrii pe un server şi să te şi joci. Nu că asta ar fi fost un lucru, dar implementarea unui meniu de joc într-un browser nu mă face să mă simt mai în siguranţă.

Ei bine, Battlelog-ul nou ce va fi lansat pentru Battlefield 4 vine cu clasamente bazate pe oraş, regiune etc., un sistem de monitorizare al hărţii pe care te poţi juca de-a generalul în Commander Mode şi alte briz briz-uri neintersante.

Cu toate acestea, din clipul de mai jos veţi observa că Battlelog-ul pare a fi prezentat ca o funcţie dintr-un meniu rulat într-un executabil al jocului. E posibil ca DICE să îşi fi dat seama de nişte chestii….e posibil……dar până atunci, Battlefield 4 la toamnă pentru generaţia nouă de console şi PC.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.