Monitoarele de 144Hz au devenit un „must” pentru jucatorii de jocuri din taramul eSports. Daca nu ai unul, automat ai un mare dezavantaj.

 

BenQ ne-a obisnuit cu multe optiuni pentru problema de mai sus. Astfel, in contextul desfasurarii evenimentului DreamHack Zowie Open Bucuresti, fiind sponsorul principal al acestei editii de Dreamhack, Zowie by BenQ lanseaza monitorul de gaming de 144Hz XL2735.

1

La DreamHack Bucuresti, BenQ a sustinut echipele care au jucat pe scena prin furnizarea monitoarelor lor performante din seria XL, dar si vizitatorii au avut sansa sa le testeze la standul acestora.

2

Noul monitor incorporeaza cele mai noi tehnologii in materie de optimizare a imagini si a gameplay-ului. Este un monitor destinat profesionistilor dar si pasionatilor de eSports, ce ofera o diagonala impresionanta de 27″ si o rezolutie QHD. Are la baza un panel TN special, capabil sa ofere un timp de raspuns de 1ms GTG si o rata de refresh de 144Hz. La fel ca si predecesorul sau, include tehnologia Black eQualizer, Color Vibrance si Flicker Free, insa spre deosebire de acesta vine dotata cu noua tehnologie BenQ Dynamic Accuracy, capabila sa optimizeze gameplay-ul si sa reduca efectele de blur si ghosting ce apar in special in shootere.

Cam asa lucreaza noua tehnologie:

http://www.youtube.com/watch?v=rw_CVCyNCHk&feature=youtu.be

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.